Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYASPOR'da adı başkan adayı olarak anılan Mehmet Dikmen'den açıklama geldi.14 Haziran'da yapılacak genel kurul öncesi kimseyle hiçbir şekilde görüşme yapmadığını, liste oluşturmadığını belirten Dikmen'in yazılı açıklaması şöyle.Foto.

11.06.2013 13:02

Foto: Ali Tandoğan hareketli fotosu

===

Dikmen yok

ANTALYASPOR'da adı başkan adayı olarak anılan Mehmet Dikmen'den açıklama geldi. 14 Haziran'da yapılacak genel kurul öncesi kimseyle hiçbir şekilde görüşme yapmadığını, liste oluşturmadığını belirten Dikmen'in yazılı açıklaması şöyle: "Ben Antalyaspor'un Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki

Foto: Ziyaretten fotolar

===

Arkası gelecek

Başkan Öztürk, önceki gün anlaştıkları İngiliz futbolcu John Mc Grath'dan sonra yeni isimlerin yolda olduğunu söyledi

ÖNÜMÜZDEKİ sezon PTT 1'nci Lig'de mücadele edecek Fethiyespor'da hareketli günler devam ediyor. Önceki gün transfer edilen İngiliz Aston Villa'nın önemli oyuncusu John Mc Grath'ın ardından çalışmalarını sürdüren Fethiyespor, güçlü bir kadro oluşturmanın hesabını yapıyor. Başkan İsmail Öztürk, oluşturdukları Transfer Komitesi'nin çok yönlü çalışma başlattığını belirtti. Öztürk, "En iyi kadroyu kurmak için üzerimize düşen görevi yapacağız. Tek isteğimiz Fethiyelilerin kendi takımlarına maddi manevi büyük destek vermesi. Bu desteği aldığımız zaman Fethiyespor daha büyük hedeflere koşacaktır" dedi.

Foto: Başkan Öztürk fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement