Antalya Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Antalya Korkutan Yangın

Antalya Korkutan Yangın

Antalya korkutan yangın ANTALYA'da bir gecekonduda çıkan yangın sırasında alev alarak patlayan parfüm şişeleri, itfaiye ve polis ekiplerini alarma geçirdi.

20.06.2015 18:11

Antalya korkutan yangın

ANTALYA'da bir gecekonduda çıkan yangın sırasında alev alarak patlayan parfüm şişeleri, itfaiye ve polis ekiplerini alarma geçirdi.

Kepez İlçesi, Güneş Mahallesi'ndeki yangın, saat 16.00 sıralarında tek katlı gecekonduda çıktı. Kiracısı tarafından boşaltılan evi temizleyen Mehmet Gedik, topladığı çöpleri merdiven altında yakmaya başladı. Alevler biranda yükselince eski eşyaların içinde bulunan parfüm şişeleri de peş peşe patlamaya başladı. Olay anında paniğe kapılan Gedik, hortumla alevleri söndürmeye çalışırken evden gelen patlama seslerini duyan ve dumanı görenler, polise ve itfaiyeye haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis olay yerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale ederek söndürdü. Bu sırada patlamalar devam etti. Paniğe neden olan patlamalar, bir süre sonra sona erdi. Yangını söndüren ekipler, patlamaya parfüm şişelerinin neden olduğunu belirledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement