Avcılar Havacılık Topluluğundan Kadir Bozkurt'a Ziyaret… - Son Dakika
Güncel

Avcılar Havacılık Topluluğundan Kadir Bozkurt'a Ziyaret…

Avcılar Havacılık Topluluğundan Kadir Bozkurt\'a Ziyaret…

İstanbul Avcılar Gençlik Merkezi Havacılık Topluluğu üyesi gençler, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'u makamında ziyaret ettiler.

24.08.2017 16:35

Ziyarette İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, ilçede gençlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bozkurt ''Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak temel hedefimiz. Bu amaç doğrultusunda ilçemizdeki amatör kulüplere destek veriyoruz. Diğer taraftan İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvası dalga dalga ilçe dışına yayılmakta. İlk yıllarda ilçe merkezinde katılım olurken son turnuvamıza Bozüyük ve Bilecik'ten de katılım sağlandı. Bunun yanında oryantiring sporunu ilçemizde tanıtarak geçlerimize sevdirdik. Bu spor dalında ilçemizden sporcu gençlerimiz ülke çapında dereceler elde etti" dedi.

İlçeye yapılan Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi inşaatının devam ettiğini belirten Başkan Bozkurt, "Burada öncelikli hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp sağlıklı ve kaliteli bir hayat sürmelerini sağlamak'' dedi.

Ziyarette İstanbul Avcılar Gençlik Merkezi Havacılık Topluluğu danışmanı Ali İbrahim Özsoy'da İnönü Belediye Bakanı Kadir Bozkurt'a gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde üç günlük gezi programı boyunca kırk kişilik genç ekibe planör uçuşu, tandem, yamaç paraşütü, yelken kanat ve paraşüt ile atlama eğitimi gerçekleştirilmesinin ardından İnönü Savaşları Karargâh Müzesi, İnler, Şeyh Kuddusi ve Sultan Alaaddin Camii'ni gezip rehberlerden bilgi aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avcılar Havacılık Topluluğundan Kadir Bozkurt'a Ziyaret… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement