Avea "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"Nde İki Ödüle Layık Görüldü - Son Dakika
Güncel

Avea "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"Nde İki Ödüle Layık Görüldü

Avea "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"Nde İki Ödüle Layık Görüldü

Avea bu yıl yedincisi düzenlenen "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"nde iki ödüle layık görüldü.

21.10.2012 11:09

Avea bu yıl yedincisi düzenlenen "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"nde iki ödüle layık görüldü.

Avea açıklamasına göre Avea, IMI Conferences tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ve 11 kategoride 53 firmanın katılımıyla gerçekleşen "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"nde "En İyi Müşteri Deneyimi" ve "Teknolojiyi En iyi Kullanan Çağrı Merkezi" kategorilerinde iki ödüle layık görüldü.

2011'de de "Teknolojiyi En iyi Kullanan Çağrı Merkezi" seçilen Avea, bu ödülü üst üste ikinci kez almış oldu. Avea müşteri hizmetlerinin kalitesi, Türkiye'nin en saygın iş ödüllerinden biri olan "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"nde tescillendi. Avea Müşteri Hizmetleri'nin Türkiye Çağrı Merkezi Ödüllerinde son dört yılda aldığı ödül sayısı son ödüllerle beraber altıya çıkmış oldu.

Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, rekabetin yoğun olduğu "En iyi müşteri deneyimi" kategorisinde ödüllendirilmenin, müşteri hizmet sanatı olarak adlandırdıkları vizyonlarını ve felsefelerini taçlandırdığını kaydetti.

2012 yılının ilk yarısında 13 milyon çağrı yanıtladıkları bilgisini veren Onat, "Türkiye Çağrı Merkezleri Ödülleri'nde en önem verdiğimiz iki konuda da ödül almak çok mutluluk verici" dedi.

Muhabir: Ahmet Hacıfazlığlu

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea 'Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'Nde İki Ödüle Layık Görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement