Aziz Yıldırım'a Bordo Mavi Protesto - Son Dakika
Güncel

Aziz Yıldırım'a Bordo Mavi Protesto

Trabzonsporlu taraftarlar NTV Spor canlı yayınına katılan Aziz Yıldırım'ı protesto etti.

13.09.2012 22:38  Güncelleme: 22:48

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, NTV Spor canlı yayınına katılarak "Futbol Aktüel" programına konuk oldu. Fuat Akdağ, Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını cevaplayan Aziz Yıldırım, kanalın önündeyse beklenmedik bir protestoyla karşılaştı.

"HAK ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUĞU GERİ VERİN"

Trabzonsporlu taraftarlar, NTV binasının önünde toplanarak pankartlarla Aziz Yıldırım'ı protesto etti. Bordo mavili takımın yaklaşık 100 taraftarı, "NTV'de Hırsız Vaaaaaar" ve "6 yıl, 3 ay :)" yazılı afişler taşıdı.

Taraftarlar, hazırladıkları pankartlar ve üzerinde Aziz Yıldırım'ın bulunduğu dolarları da basın mensuplarına gösterdi. Zaman zaman Doğuş Yayın Grubu ve Ferit Şahenk aleyhine de slogan atan taraftarlar, hak ettikleri şampiyonluğun geri verilmesini istedi.

FERİT ŞAHENK DIŞARI ÇIKIP PROTESTOCULARI İZLEDİ

Taraftarların eylemi sırasında Çevik Kuvvet polisi de NTV binası önünde önlem aldı. Trabzonsporlu taraftarların eylemi sırasında Doğuş Yayın Grubu Başkanı Ferit Şahenk'in de dışarı çıkarak eylemcileri izlediği görüldü.

Trabzonspor taraftarlar, tepkilerini sosyal medyaya da taşıdı ve Aziz Yıldırım'ı sosyal paylaşım sitelerinde de protesto etti. 

Aziz Yıldırım\'a Bordo Mavi Protesto
Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Aziz Yıldırım'a Bordo Mavi Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement