Baba Katliam Yaptı - Son Dakika
Güncel

Baba Katliam Yaptı

Baba Katliam Yaptı

Babanın Dedikodu Cinneti: Oğlu ile Hamile Gelinini Öldürdü

14.03.2011 03:02

Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi'nde, babası R.B. tarafından kurşunlanarak öldürülen M. ile 9 aylık hamile eşi 25 yaşındaki Z.'nın resmi nikahlarını geçen hafta yaptırdıkları anlaşıldı.

Karnındaki 9 aylık kız bebeğiyle birlikte kayınbabasının kurşunlarına hedef alan Z.B.'ın cenazesi Adana Adli Kıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından, babası S.G., üniversitede hemşirelik bölümünde okuyan kız kardeşleri S.G. (22) ve Ö.G. (20) tarafından teslim alındı. İkinci kocası olan tarım işçisi M.B. ile 1,5 yıl önce severek evlenen Z.B.'ın cenazesi karnındaki bebeğiyle birlikte toprağa verilmek üzere Düziçi İlçesi'ne bağlı Yazlamazlı Köyü'ne götürüldü.

Kadının cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'ndan ayrıldıktan sonra da Mehmet Bulanık'ın yakınları cenazelerini teslim almak için geldi.

SEVEREK EVLENDİLER

Adana Adli Tıp Kurumu'na gelerek cenaze sahiplerine başsağlığı dileyen Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu, çiftin 1,5 yıl önce birbirlerini severek evlendiklerini söyledi. Çiftin resmi nikahını da kendisinin kıydığını belirten Başkan Tozluklu, "Babası belediyemizde şoför olarak çalışıyordu. Şubat ayında emekli oldu. Çift birbirlerini severek evlenmiş. Geçen hafta babalarıyla birlikte belediyeye geldiler. Resmi nikahlarını yaptık. Bildiğim kadarıyla da 20-25 gün sonra doğum yapacakmış" dedi.

PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI VARDI

Olayın tartışma sonucu cinnet geçirmesiyle olduğunu belirten Başkan Tozluklu, "Olayın nedenini tam olarak bilemiyorum. Ama tartışma neticesinde cinnet geçirmiş. Ayrıca, babada psikolojik rahatsızlık vardı" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba Katliam Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement