Babalar Günü’nde Hot Wheels Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Babalar Günü’nde Hot Wheels Rüzgarı

Babalar Günü’nde Hot Wheels Rüzgarı

Hız, güç ve performansın adresi Hot Wheels, Babalar Günü'nde babalara doyasıya eğlence sunuyor.

02.06.2010 17:48

Hot Wheels'in muhteşem araba koleksiyonlarıyla babasına çocukluk günlerini yaşatan minikler, birlikte keyifli vakit geçirmenin tadına varıyorlar.

Hot Wheels, Babalar Günü'nde babası ile hoş vakit geçirip, beraber oyun oynamak isteyenler için süper bir hediye alternatifi sunuyor. Hot Wheels'in muhteşem araba koleksiyonu, içindeki çocuğu hala yaşatan çılgın babalara bu Babalar Günü'nde unutamayacağı anlar yaşatacak.

Araba koleksiyonuna meraklı olan ve çocuklarının oyuncaklarını imrenen babalar bu sene, Hot Wheels'in harika tasarımlara sahip, hız, güç ve performansı bir arada sunan arabaları ile gönüllerince eğleniyor. Babasına unutamayacağı bir hediye vermek isteyen minikler koleksiyondaki arabaları teker teker alabildikleri gibi 3'lü, 5'li veya 10'lu paketler halinde de alabiliyor.

Çocukluk heyecanını kaybetmeyen ve çocuğuyla birlikte vakit geçirmeyi seven tüm babalar, Hot Wheels arabaları ve www.hotwheels.com.tr sitesindeki çılgın yarışlarla Babalar Günü'nde eğlenceye doyamayacak.

Hot Wheels koleksiyonerlerinin ve eğlence severlerin yeni araba modellerini takip etme şansını yakalayacağı Hot Wheels posteri de çok yakında Hot Wheels satış noktalarında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babalar Günü’nde Hot Wheels Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement