Başkan Kadir Kara'dan Basın Mensuplarına Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadir Kara'dan Basın Mensuplarına Teşekkür Plaketi

Başkan Kadir Kara\'dan Basın Mensuplarına Teşekkür Plaketi

Başkan Kadir Kara, basın mensupları samimi bir toplantı bir araya geldi.

14.01.2014 17:16

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Osmaniyeli basın mensupları ile öğretmenevinde bir araya geldi. Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Başkan Kadir Kara, ne yaptıklarını anlattı nede yapacaklarını anlattı. Öncelikle basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı, ardından ise samimi ifadelerle duygularını dile getirdi. Toplantı sonunda ise basın mensuplarına teşekkür plaketi hediye etti.

Basının her zaman bir kamu görevi üstlendiğini ifade eden Başkan Kara, belediye başkanı sıfatı ile yerel seçimlere kadar basın ile son kez bir araya geldiğini dile getirdi. Bundan sonraki süreç içerisinde partisinin belediye başkan adayı sıfatı ile basının karşısına çıkacağını söyleyen başkan Kara, konuşmasında siyasi hiçbir söyleme yer vermez iken, belediye hizmetleri ile ilgili konulara da değinmedi. Ancak Başkan Kara, "Osmaniye'ye hizmet noktasında partileri tarafından aday gösterilen belediye başkan adayı kardeşlerime başarılar diliyorum. Yüce Allah Osmaniye için kime hayırlı ise ona nasip etsin" diyerek bir kez daha nezaketini ortaya koymayı da ihmal etmedi.

"HİÇBİR BASIN MENSUBU KARDEŞİME KIRGINLIĞIM OLMADI"

Geçen görev süresi içerisinde hiçbir basın mensubundan incinmediğini altını çizerek söyleyen Başkan Kara, "Benden yana siz basın mensuplarını üzerinde bir hakkım var ise canı gönülden helal ediyorum. Sizlerin de takdiri sizde olmak kaydı ile helal etmenizi diliyorum. Hiçbir gazeteci kardeşime ne husumetim var, ne de kırgınlığım var. Allah sizden razı olsun. Sizlere, karşılık beklemeden yaptığınız mesleğe büyük saygı duyuyorum"dedi.

"ELEŞTİRİLERİNİZ BİZE YOL GÖSTERDİ"

Osmaniye'ye hizmet yolunda birlikte yönetimi esas alarak çalışmalarına yön verdiklerini ifade eden Başkan Kadir Kara, bu süreç içerisinde hizmet yolunda basın mensupları ile birlikte çalışıldığını söyledi. Basın mensuplarının kamu adına hareket ettiğini bir kez daha dile getiren Başkan Kara, "Sizin eleştiri ve önerileriniz her zaman bize yol göstermektedir. Görev süremiz boyunca bu bilinçle hareket ettik. Osmaniye basını bizim için her zaman baş tacıdır. Osmaniye'de görev yapan tüm basın mensuplarımız biçim için özel insanlardır, aydın insanlardır, halkımızın temsilcisi olan insanlardır. Özverili ve başarılı çalışmalarınız dolayısıyla sizi kutluyorum." dedi.

Başkan Kadir Kara, konuşmasının ardından Osmaniye'ye hizmet yolunda çalışmalar ortaya koyan basın mensuplarına birer teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler taktim etti. Toplantıda konuşma yapan basın mensupları ise Belediye Başkanı Kadir Kara'ya bu geceden dolayı teşekkür etti.
Osmaniye Spor yazarları Derneği Başkanı Abdullah Yalınkılıç ise toplantı öncesinde Başkan Kadir Kara'nın ricası üzerine okuduğu iki şarkı ile geceye renk kattı. Toplantıya Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gökhan Erkmen, 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Çolpan, Önder Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Mehmet Aksoy ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kadir Kara'dan Basın Mensuplarına Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement