Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Güncel

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Sunter: ''Gerçekten oyuncularım maça çok iyi konsantre oldu ve kazandık.

22.02.2014 19:29

Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter "Gerçekten oyuncularım  maça çok iyi konsantre oldu ve kazandık. Takımımı tebrik ediyorum" dedi.

Sunter, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Olin Edirne maçına çok iyi konsantre olarak başladıklarını belirterek,  galibiyet nedeniyle sporcularını tebrik etti.

Maça çok iyi başladıklarını anlatan Sunter, "Bugün oyuncular büyük bir karakter gösterdiler. Gerçekten oyuncularım  maça çok iyi konsantre oldu  ve kazandık. Takımımı tebrik ediyorum. İkinci devre çok iyi savunma yaptılar, çok iyi mücadele verdiler. Bu galibiyetle lige döndük. Hem Avrupa kupaları hem de ligde beraber oynamaya alışmamız lazım" diye konuştu.

Olin Edirne Başantrenörü Cem Akdağ ise Ankara temsilcisini tebrik etti.

Deplasmanda oynadıkları 2 maçı son saniyelerde şanssız bir şekilde kaybettiklerini anlatan Akdağ, "Onlar o maçlarda kendi evinde oynamanın avantajını kullanırken biz kendi evimizde bu avantajı kullanamadık. Hakemlerin kararları açısından söylüyorum. Tabii ki 20 sayılık fark olan bir maçta bunlar mazeret olarak kabul edilmez.  Bu maçta 17 top kaybı yaptık. Attığımız şutlar da girmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Ben rakibimizi aldığı galibiyet nedeniyle tebrik ediyorum" ifadesini kullandı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement