Ben Bakan Olsam" - Son Dakika
Güncel

Ben Bakan Olsam"

Ben Bakan Olsam"

Çocuklar; "Bakan olsanız neleri değiştirir, hangi hayallerinizi gerçekleştirirdiniz" sorusunun yanıtını minik elleriyle kağıt üzerine çizecekleri resimlerle anlatacaklar.

22.04.2015 16:07

Çocuklar; "Bakan olsanız neleri değiştirir, hangi hayallerinizi gerçekleştirirdiniz" sorusunun yanıtını minik elleriyle kağıt üzerine çizecekleri resimlerle anlatacaklar.

Aymor Gurup tarafından Ankara/Batıkent-Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent konut projesinin düzenlediği "Ben Bakan Olsam" adlı resim yarışmasına ilgi oldukça yoğun olarak devam etmekle birlikte yüzlerce resim de çocukların hayalleri ve değiştirmek istedikleriyle dolu.

16 Şubat 2015 tarihinede başlatılan ve anasınıfı, 1 ve 4. sınıflar ile 5 ve 6. sınıflar olmak üzere üç kategoride düzenlenen yarışma için son başvuru tarihi 8 mayıs 2015. Dolayısıyla yarışmaya katılmak isteyen minik bakanlar, resimlere aktaracakları hayalleriniadresine göndermeye devam edebilecekler.

Çocuklardan bakan olmaları durumunda neleri değiştirecekleri, hangi hayallerini hayata geçireceklerini resmetmeleri istenen yarışmanın jürileri: Psikodrama Grup Terapisti Emine Oskargil Göktepe, Görsel sanatlar Eğitimcileri Şükran Şahin ve Meral Fidan ile RPR Medya Editörü Ceren İlbaşı'nın yanı sıra Uzman Psikolog Danışmanlardan  oluşuyor.

Yarışma sonunda  birinci olan öğrenci Mebuskentten bilgisayar kazanacak olmasının yanı sıra, ikinci olan öğrenci İpad, üçüncü olan öğrenci ise bisiklet sahibi olacak. dereceye giren ilk 20 öğrenci de eğitim setiyle ödüllendirilecek. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ben Bakan Olsam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement