Berberler: Göreve Talibiz - Son Dakika
Güncel

Berberler: Göreve Talibiz

Berberler: Göreve Talibiz

Antalyalı berberlerden Oktay Koparan, yüzündeki ödemi bir süre sonra azalacak olan yüz nakilli Uğur Acar'ın top sakalını ince bir rütuşla Doç.Dr.Ayhan Dinçkan'ın kullandığı top sakal haline getirebileceğini söyledi.

01.02.2012 16:23

Antalyalı berberlerden Oktay Koparan, yüzündeki ödemi bir süre sonra azalacak olan yüz nakilli Uğur Acar'ın top sakalını ince bir rütuşla Doç. Dr. Ayhan Dinçkan'ın kullandığı top sakal haline getirebileceğini söyledi. Koparan, Doç. Dr. Dinçkan'ın top sakallı fotoğrafı ile Uğur Acar'ın ameliyat sonrası fotoğrafını değerlendirerek, Bu top sakal çok uygun. Biz çok hassas davranarak bu sakalı Acar'ın yüzüne uygulayabiliriz. Eğer görev verilirse steril aletlerimizle göreve talibiz dedi.

Antalyalı bir diğer berber Kemal Güngör ise daha önce de yaralı olan, hastalıklı olan yüzlerde tıraş yaptığını, Uğur Acar'ın ilk tıraşına da talip olduğunu söyledi. Eski berberlik geleneğinin dışına çıktıklarını ve sterilizasyon konusunda gayret gösterdiklerini de söyleyen Güngör, Ben Antalya'daki her berberin Acar'ın ilk tıraşını yapmak isteyeceğini biliyorum. Biz de onlardan biriyiz. Eğer görev bize düşerse ne güzel olur diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berberler: Göreve Talibiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement