Beşiktaş'ı Elma ve Tarçın Kokusu Sardı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ı Elma ve Tarçın Kokusu Sardı

Beşiktaş\'ı Elma ve Tarçın Kokusu Sardı

Bingo, 25'inci yılını Dünya'nın en büyük Osmanlı macunu ikramı ile kutladı.

15.09.2012 16:05

Türkiye'nin lider kuruluşlarından Hayat Kimya'nın ilk kilometre taşı Bingo, 25'inci yılını Dünya'nın en büyük Osmanlı macunu ikramı ile kutladı. Son günlerin en sevilen oyuncularından, Saray Mutfaklarının Ağası Yüksel Ünal, herkese elmalı tarçınlı Osmanlı macunu ikram etti. Binlerce İstanbullu'nun katıldığı etkinlikte, Bingo'nun yeni ürün serisi Bingo Dynamic Saray Mutfağı Bulaşık Deterjanı elmalı tarçınlı kokusu, kadınlardan tam not aldı.

Temizlikte çeyrek yüzyılı geride bırakan Bingo, "Seni Anlayan O" sloganıyla yeni ürünü Bingo Dynamic Saray Mutfağı Bulaşık Deterjanı'nı, Beşiktaş Meydanı'nda İstanbullular ile buluşturdu. Saray Mutfaklarının Ağası Yüksel Ünal, 15 Eylül Cumartesi binlerce İstanbullu'ya, elmalı tarçınlı Osmanlı Macunu ikram etti. Espirili ve babacan tavırlarıyla Dünya'nın en büyük Osmanlı Macununu tattıran Yüksel Ünal ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler, bingo standının önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Lansmanı yapılan yeni Bingo Dynamic Saray Serisi'nde yer alan elma tarçın kokulu Saray Mutfağı, kadınların beğenisini kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ı Elma ve Tarçın Kokusu Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement