Beylikdüzü'nde Kurban Kesimine İlgi - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Kurban Kesimine İlgi

Beylikdüzü\'nde Kurban Kesimine İlgi

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkının sorunsuz bir Kurban Bayramı yaşaması için gerçekleştirdiği hazırlıklarla tam not aldı.

26.10.2012 15:37

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkının sorunsuz bir Kurban Bayramı yaşaması için gerçekleştirdiği hazırlıklarla tam not aldı.

Beylikdüzü'nde bayram namazının kılınmasıyla başlayan Kurban Bayramı heyecanı devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi'nin oluşturduğu Kurban Satış ve Kesim Alanı'na akın eden ilçe halkı, kurban ibadetini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Bayramın ilk günü kurbanlarını kesmek isteyen vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi'nin Volvo kavşağında oluşturduğu Kurban Kesim Alanı'na geldi ve aldıkları sıra numaralarının anons edilmesini kendileri için ayrılmış yerlerde çaylarını yudumlayarak bekledi. Kurban kesimi için alanda bulunan vatandaşlara Beylikdüzü Belediyesi tarafından etli pilav ikramında bulunuldu. Sağlık ekipleri ve veteriner hekimlerinin hazır bulunduğu, vatandaş ve satıcının her türlü temel ihtiyacı düşünülerek oluşturulan kesim alanındaki düzenli yapı sayesinde hiçbir sıkıntı yaşanmazken, modern kesim alanı vatandaşlardan tam not aldı.

Vatandaşların karşılaşabileceği problemler için "Çözüm Masası" oluşturan Beylikdüzü Belediyesi, gelen şikayetleri kısa sürede çözüme kavuşturmak için yoğun çaba gösterdi. Bayramın ilk gününde kurban kesim alanını gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yardımcıları Tahir Sert, Efrahim Yeşil ve Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Kurban Kesimine İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement