Bilmeden 29 Şubat'ta Evlendiler - Son Dakika
Güncel

Bilmeden 29 Şubat'ta Evlendiler

Bilmeden 29 Şubat\'ta Evlendiler

Kastamonu'da, 29 Şubat'ta bilmeden evlenen çiftler evlilik yıldönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklar.

29.02.2012 18:28  Güncelleme: 18:52

Kastamonu'da, 29 Şubat'ta bilmeden evlenen çiftler evlilik yıldönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklar.

29 Şubat'ın 4 yılda bir yaşanması nedeniyle bu gün evlenen çiftler açısından farklı anlam taşıyor. 29 Şubat günü evlenen çiftler, evlilik yıldönümlerini 4 yılda bir kutlayacak. Kastamonu'da evlenen Doğan çifti de bundan sonraki hayatlarında 4 yılda bir evlilik yıldönümlerini kutlayacaklar. Kastamonu Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde evlendirme memuru İbrahim Erhan tarafından kıyılan nikahla hayatlarını birleştiren Mükerrem Baş ve Erdinç Doğan çifti, 29 Şubat'ı özellikle seçmediklerini ve kendilerinin bu tarihten haberlerinin olmadığını belirtti.

Bunun kendileri için de büyük sürpriz olduğunu kaydeden Mükerrem Baş, "Bu durumu ben kabul etmiyorum, bana 4 yılda bir değil her yıl evlilik yıldönümü hediyesi alması gerekiyor. 4 yılda bir olmasına rağmen yine de pişman değilim. Yeter ki daima yanımda olsun benim" dedi. Damat Erdinç Doğan ise, "Bu tarihi özellikle seçmedim. Biraz uyanıklığa kaçtı galiba. Böyle olması benim acımdan iyi oldu. 4 yılda bir hediye alıp evlilik yıldönümü kutlayacağım" diye konuştu.

Mükerrem Baş'ın annesi ise kızını bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak şunları söyledi:

"7 Temmuz'da düğünlerini yapacağız. Allah mesut bahtiyar etsin. Düğün hediyesi olarak kızımı verdim. Ona iyi baksın."

Ayrıca çiftlerin bu mutlu günlerinde nikah şahitliklerini yakın arkadaşları Mustafa Tosun ve Kadir Leylek yaptı. Öte yandan 4 yılda bir gelen 29 Şubat tarihinde evlenmek için Kastamonu Belediyesi'ne başvuran diğer çiftin ise Sema Özkan ve Mustafa Simsar çiftleri olduğu öğrenildi.

- KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilmeden 29 Şubat'ta Evlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement