Bingöl'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bingöl\'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bingöl'de Vali Kadir Ekinci başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının projeleri değerlendirildi. Toplantıda, proje aşamasında olan yatırımların uygulanacağı bölgelere olan katkısı konusunda karar alınması gereken teklifler görüşüldü. Vali Ekinci, 2023 yılında yürütülen 285 proje hakkında bilgi vererek, tamamlanan projelerin sayısını 18 olarak açıkladı ve devam eden projelerin değerini 22 milyar 206 milyon 596 bin 53 lira olarak belirtti.

20.07.2023 16:40

Bingöl'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Kadir Ekinci başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik konferans salonunda yapılan yılın 3. koordinasyon toplantısında, yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının kentte gerçekleştirdiği projeler değerlendirildi,

Ardından proje aşamasında olan yatırımların, uygulanacağı bölgelere olan katkısı konusunda koordinasyon kurulunun karar almasını gerektirecek teklifler görüşüldü.

Yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının bölge müdürleri, sorumlu oldukları alanlarda takip ettikleri çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi.

Vali Ekinci, yaptığı konuşmada, 2023 yılında toplam 285 proje üzerinde çalışıldığını ve bu projelerden 18'inin tamamlandığını söyledi.

Diğer 267 projeden 163 projenin devam ettiğini ifade eden Ekinci, şunları kaydetti:

"İlimiz yatırım projelerine ilişkin çalışmalar, 30 genel ve özel bütçeli kuruluş tarafından yürütülmektedir. Yatırımcı kuruluşlar tarafından yürütülen projelerin toplam değeri, 22 milyar 206 milyon 596 bin 53 liradır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bingöl'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement