Bitlis Belediyesi 14 Milyonluk Borcuna Kaynak Arıyor - Son Dakika
Güncel

Bitlis Belediyesi 14 Milyonluk Borcuna Kaynak Arıyor

Bitlis Belediyesi 14 Milyonluk Borcuna Kaynak Arıyor

Bitlis Belediyesi, işçi sigorta prim borçları nedeniyle gayrımenkulleri üzerinde bulunan 14 milyon TL'lik hacizi kaldırmak için kaynak arıyor.

04.07.2011 14:45

Bitlis Belediyesi, işçi sigorta prim borçları nedeniyle gayrımenkulleri üzerinde bulunan 14 milyon TL'lik hacizi kaldırmak için kaynak arıyor. Belediye Başkanı AK Partili Fehmi Alaydın, hizmet üretmek için bu gayrimenkullerin kullanılması gerektiğini söyledi.

Borçlu bir belediye devralarak hizmete başladıklarını belirten Başkan Fehmi Alaydın, belediyenin daha iyi hizmet üretebilmesi için öncelikle haciz borçlarından kurtulması gerektiğini belirtti. Bunun için yoğun bir çalışma içine girdiklerini kaydeden Başkan Alaydın, gelirlerini düzenli bir şekilde toplama çabası içinde olduklarını söyledi. Başkan Alaydın şöyle konuştu:

"Geçmişten SGK'ya yaklaşık 14 milyon TL borç bırakılmış. Bundan dolayı bir çok gayrimenkulümüzde haciz var. Biz öncelikle bunu kaldırmanın çabası içindeyiz. En kısa sürede bu sorunu çözerek, hizmet üreten bir belediye olmak için çalışıyoruz. Hacizden dolayı gayrımenkuller üstünde ne yatırım yapabiliyoruz, ne de yeni bir proje üretebiliyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Bitlis'te yenilikçi projelere önem verdik. Bu sorun çözülünce hizmet yapmamız da kolaylaşacak. Borcumuzu kapatabilmek için farklı kaynak arayışlarımız da devam ediyor. "

Bitlis Belediye Başkanlığını geçen dönem, yine AK Partili Cevdet Özdemir yürütmüştü. - Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlis Belediyesi 14 Milyonluk Borcuna Kaynak Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement