Bitlis'te Silah Kaçakçılığı Yapan Suç Örgütüne Operasyon: 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te Silah Kaçakçılığı Yapan Suç Örgütüne Operasyon: 6 Gözaltı

Bitlis\'te Silah Kaçakçılığı Yapan Suç Örgütüne Operasyon: 6 Gözaltı

Bitlis merkezli 6 ilde jandarmanın silah kaçakçılığı yapan organize suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 4 tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 7 av tüfeği, çeşitli çaplarda 532 mermi, hücum yeleği ve silah üstü dürbün ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

16.06.2023 18:24
p>BİTLİS merkezli 6 ilde jandarmanın silah kaçakçılığı yapan organize suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalarla silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Bitlis'in Mutki, Güroymak, Tatvan ve Hizan ilçeleri ile Muş, İstanbul, Hatay, Antalya ve Bursa'da yapılan eş zamanlı baskınlarda 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 4 tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 7 av tüfeği, çeşitli çaplarda 532 mermi, hücum yeleği ve silah üstü dürbün ele geçirildi.Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlis'te Silah Kaçakçılığı Yapan Suç Örgütüne Operasyon: 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement