Biz Ebruyuz Grubu Diyarbakır'da Barış Mesajları Verdi - Son Dakika
Güncel

Biz Ebruyuz Grubu Diyarbakır'da Barış Mesajları Verdi

Biz Ebruyuz Grubu Diyarbakır\'da Barış Mesajları Verdi

Güneydoğu'da yaşayan çocuklardan oluşan Biz Ebruyuz grubu, Diyarbakır'da Türkçe, Kürtçe, Lazca, Arapça ve Ermenice türkülerle barış mesajı verdi.

22.11.2013 10:49  Güncelleme: 10:50

Aralarında Güneydoğu illerinden göç eden ve Adana da yaşayan çocuklardan oluşan koro ve dans topluluğu Dicle Üniversitesi kongre merkezinde sahne aldı. Çocuklar, Türkçe'nin yanı sıra Kürtçe, Lazca, Arapça ve Ermenice türkülerle barış mesajı verdi. Korove dans grubunun gösterileri katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.

Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Valiliği, Adana Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Adana'dan gelen öğrenciler 'Biz Ebruyuz' projesi kapsamında koro eşliğinde dinleti ve halk oyunları gösterisi sergiledi. Etkinliğe Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, Biz Ebruyuz Derneği Başkanı Gökhan Gündoğdu, Adana Emniyet Teşkilatı, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Sabri Eyigün'ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Diyarbakır Valisi Kıraç ve Emniyet Müdürü Recep Güven, koro ve dans topluluğuna karanfil dağıttı. Daha sonra sahneye çıkan Vali Kıraç öğrencilerle tek tek tokalaşarak, tebrik etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Biz Ebruyuz Grubu Diyarbakır'da Barış Mesajları Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement