Bucaspor'da Anıl'a Ceza Yarıyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Anıl'a Ceza Yarıyor

Bucaspor\'da Anıl\'a Ceza Yarıyor

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü Bucaspor'un evinde Sivas Belediyespor'u 1-0 yendiği maçta attığı golle takımına hayat veren Anıl Dilaver, ilginç bir sezon geçiriyor.

21.03.2016 11:55

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü Bucaspor'un evinde Sivas Belediyespor'u 1-0 yendiği maçta attığı golle takımına hayat veren Anıl Dilaver, ilginç bir sezon geçiriyor. Disiplinsiz davranışları ve istikrarsız performansı yüzünden defalarca kadro dışı bırakılan ve bu nedenle devre arasında satılması bile gündeme gelen genç futbolcu, affedildikten sonra çıktığı maçlarda yıldızlaşıyor.

İlk yarıda kadro dışı bırakılıp 4 hafta formasından ayrı kaldıktan sonra Manisaspor derbisi öncesi affedilen Anıl, bu müsabakada 90+2'de attığı golle takımının 1-0 galip gelmesini sağladı.

Benzer bir olay Sivas Belediyespor karşılaşması öncesi de yaşandı. Teknik direktör Suat Kaya tarafından kadro dışı bırakıldıktan sonra Büyükçekmece Tepecikspor ve Gümüşhanespor deplasmanlarına götürülmeyen 25 yaşındaki futbolcuya geçen hafta başında yeniden af çıktı. Sivas Belediyespor randevusuna 11'de başlayan Anıl, 87'nci dakikada attığı golle takımını adeta ipten aldı.

Suat Kaya, futbolcusuna kendisini toparlaması için yaptırım uyguladığını belirterek, "Anıl ceza aldıktan sonra takıma dönmek için çok çalıştı ve döndü. Umarım bu çizgisini bozmaz. Anıl Bucaspor için önemli bir değer" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Anıl'a Ceza Yarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement