Bucaspor Hayata Döndü - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Hayata Döndü

Bucaspor Hayata Döndü

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son saniye golüyle lider Manisaspor'u Arena'da 1-0 yenerek düşme hattından çıkan Bucaspor, hayata döndü.

07.12.2015 13:39

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son saniye golüyle lider Manisaspor'u Arena'da 1-0 yenerek düşme hattından çıkan Bucaspor, hayata döndü.

Teknik direktör Suat Kaya, Manisaspor galibiyetinin kendileri için milat olduğunu söyledi. Takımının maça çok iyi motive olduğunu belirten Suat Kaya, "Haftalardır gerçek potansiyelimizi sahaya yansıtamıyorduk. Manisaspor karşısında oyuncularım Bucaspor formasının hakkını sonuna kadar verdi. Artık düşme potasına girmeyeceğiz. İlk yarının bitimine 2 maç kaldı. Puan kaybı istemiyorum" dedi. Bu hafta Ankara Demirspor'a konuk olacaklarını hatırlatan Suat Kaya, daha sonra şunları söyledi:

"Bucaspor 1 maç kazanıp 2 karşılaşmayı kaybediyor. Buna müsade etmeyeceğiz. Manisaspor galibiyetinin anlam bulması için Ankara Demirspor'u yenmeliyiz. Yoksa yerimizde sayarız."

Orta saha oyuncuları Ahmet Tamet ve Ferhat Çulcuoğlu'nun kart cezalısı durumuna düştüğünü hatırlatan Suat Kaya, "Ankara deplasmanına 2 futbolcumuzdan yoksun gideceğiz. Ferhat ve Ahmet oyun planımda çok önemli role sahipler. Onlarsız zorlanacağız" yorumunu yaptı.

ANIL'A GALATASARAY DESTEĞİ

Bucaspor yönetimi'nin disiplinsiz hareketleri nedeniyle gözden çıkardığı Anıl Dilaver Manisaspor karşılaşmasında 82'nci dakikada oyuna girip, 90+2'nci dakikada attığı golle kahramanı olurken genç futbolcunun kadroya alınmasına yetiştiği kulüp olan Galatasaray'ın payı oldu. Anıl'ın kadro dışı kalması beklenirken Suat Kaya'yı arayan Galatasaray Futbolcu İzleme Komitesi yetkililerinin, bu oyuncuya son bir şans vermesini istediği belirtildi. Yıllarca Galatasaray formasını giyen Suat Kaya'nın son anda 18 kişilik kadroya dahil ettiği Anıl da 82'nci dakikada oyuna girip, son saniyede attığı golle kendisine güvenenleri mahcup etmedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Hayata Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement