Burdur Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Burdur Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı

Burdur Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı

Burdur Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Susamlık Tesislerinde yapıldı.

18.04.2012 09:41

Burdur Belediye Başkanı ve Belediyeler Birliği Başkanı Sebahattin Akkaya başkanlığında yapılan toplantıda Encümen Üyelikleri ve Plân ve Bütçe Komisyonu üyelikleri seçimleri yapıldı. Burdur Belediyeler Birliği Encümen Üyeliklerine Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Gölhisar Belediye Başkanı Veli Cantilav, Tefenni Belediye Başkanı Bayram Aslan, Hasanpaşa Belediye Başkanı Bayram Yıldız ve Bağsaray Belediye Başkanı Alim Şensoy seçilirken Plân ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine ise Kozluca Belediye Başkanı Gültekin Altındal, Büğdüz Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Bucak Belediye Meclis Üyesi Fuat Şan seçildiler.

Toplantıda Burdur Belediyeler Birliği'nin 2011 yılı bütçe kesin hesabı, 2011 yılı faaliyet raporu ve 2013 yılı Yatırım Plânı ve çalışma programı oy birliği ile kabul edildi.

Katı Atık Bertaraf Tesisinin % 55'lik kısmının tamamlandığını ve Burdur'da atıkların düzenli depolanması prensibini yerleştirmek gerektiğini kaydeden Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya "Bu Bakanlıkça çıkarılan yönetmeliklerle de öngörülen katı atık yönetim sistemi temel bir çevre altyapısı olup, mevzuat gereği de tüm belediyeler tarafından uygulamak zorunlu hale gelmiştir. Atık azaltma, geri kazanım, arıtma ve bertaraf bileşenlerinin tümünü kapsayan entegre bir atık yönetim sistemi projesi, bölgenin çevresel açıdan korunmasını sağlayacak, gelecek için temiz bir çevre ve temiz su kaynakları ile geleceğimiz adına güvence verecektir. " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burdur Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement