Bursa Müezzinoğlu Bisiklete Bindi Sabah Yürüyüşü Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bursa Müezzinoğlu Bisiklete Bindi Sabah Yürüyüşü Yaptı

Bursa Müezzinoğlu Bisiklete Bindi Sabah Yürüyüşü Yaptı

Müezzinoğlu bisiklete bindi sabah yürüyüşü yaptı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için sabah saatlerinde merkez Ossmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesindeki HüdavendigarParkı'nda yürüyüş yaparak bisiklete bindi.

09.05.2015 15:31

Müezzinoğlu bisiklete bindi sabah yürüyüşü yaptı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için sabah saatlerinde merkez Ossmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesindeki HüdavendigarParkı'nda yürüyüş yaparak bisiklete bindi.

Sabah saatlerinde parka gelen Müezzinoğlu, sağlık çalışanları ve vatandaşlarla yürüyerek sabah sporu yaptı. Yürüyüş parkurunu tamamlayan Müezzinoğlu daha sonra bisiklete binerek parkurun etrafında tur attı. Sporun tamamlanmasının ardından konuşan Müezzinoğlu, Birey olarak sağlıklı olmak için 3 başlığa dikket etmemiz gerekiyor. Birincisi, tütün, alkıl gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmak. İkincisi, sağlıklı beslenme. Aldığımız her gıdanın sağlıklı olması lazım. Can boğazdan gelir ama boğazdan da çıkar. Üçüncüsü, temiz hava ve oksijen. Aldığımız her nefesin temiz olması lazım. Süt, üyrün gibi içecekler içmeliyiz. Akşam yemeğihi aliacak yiyebiliyorsak sağlıklı bir ailenin bireyi olursunuz. bütün bunları yaparsak sağlıklı toplumun adımlarını atmış oluruz. Dünya Sağlık Örgütü, sağlığı 3 kelimeyle özetliyor. Ruhen, fiziken ve sosyal yönden sağlıklı olmak dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Müezzinoğlu Bisiklete Bindi Sabah Yürüyüşü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement