Bursaspor'da Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Çalışmalar Sürüyor

Bursaspor\'da Çalışmalar Sürüyor

Bursaspor'da geçtiğimiz sezonlarda farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen ve alt yapıdan A takıma yükselen futbolcular çalışmalarını sürdürüyor.

11.06.2013 20:42

Bursa spor'da geçtiğimiz sezonlarda farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen ve alt yapıdan A takıma yükselen futbolcular çalışmalarını sürdürüyor.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Bursaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Faruk Korkmaz nezaretinde, antrenörler Turan Şen ve Musa Öztürk eşliğinde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Teknik Direktör Hikmet Karaman antrenmanı saha kenarından takip ederken, zaman zaman bazı futbolcuları yanına çağırarak özel olarak görüştü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman tempolu koşularla devam etti. Yeşil beyazlı ekip son bölümde ise açma germe hareketleri yaptı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

TOPLANTI YAPILACAK

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın yarın yardımcıları ve alt yapı antrenörleri ile birlikte toplantı yapacağı öğrenildi. Toplantıda, kiralık oyuncularla genç futbolcuların durumunun masaya yatırılacağı kaydedildi. Bugün Ozan İpek ve İbrahim Kaş ile görüşen Karaman'ın A takımın toplanacağı 20 Haziran tarihine kadar geçtiğimiz sezonlarda farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen futbolcularla ilgili kararını vereceği belirtildi.

U20 ANTRENMANLARI KARAMAN'I DÜŞÜNDÜRÜYOR

FIFA U20 Dünya Kupası Turnuvası 21 Haziran'da Kayseri ve İstanbul'da oynanacak maçlarla başlayacak. Dünyanın en önemli spor organizasyonları arasında gösterilen turnuvada toplam 9 maçın oynanacağı Bursa'da da hazırlıklar tamamlanırken, turnuvaya katılacak takımların antrenman sahalarını kullanması Teknik Direktör Hikmet Karaman'ı düşündürüyor. Karaman, A takımın topbaşı yapacağı tarihlerde turnuvaya katılacak takımların da Özlüce Tesisleri ile Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ni kullanmasından dolayı antrenman sahaları zemininde bozulmaların olabileceğini belirtti. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement