Büyükçekmece Gençliği 'Akgün' Dedi - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmece Gençliği 'Akgün' Dedi

Büyükçekmece Gençliği \'Akgün\' Dedi

Büyükçekmeceli gençleri aynı çatı altında buluşturan Büyükçekmece Gençlik Platformu, Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün ile buluştu.

24.02.2014 11:09

Büyükçekmeceli gençleri aynı çatı altında buluşturan Büyükçekmece Gençlik Platformu, Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün ile buluştu. Akgün, "En büyük gücümüz gençliğimizdir" dedi.

World Point Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya üniversite öğrencileri, CHP Gençlik Kolları üyeleri, Tepecikspor ve Büyükçekmece Belediyespor taraftarlarının oluşturduğu binlerce genç katıldı. Gençlerin temsilcileri, yaptıkları konuşmalarda Başkan Akgün'ün yanında olacaklarını söyledi. Gençlerin desteğinin kendisini başarıya götüreceğini vurgulayan Akgün, "En büyük gücümüz siz değerli gençlerimizsiniz. Bilinçli bir gençlik, ülkemiz için çok büyük bir şanstır. İnanıyorum ki bu gençlik Avrupa'da söz sahibi olabilecek kadar kendini geliştirecek. Büyükçekmece halkının yeni evi olarak tasarlanan yeni belediye binasında Büyükçekmece Gençlik Platformu olarak sizler de yerinizi alacaksınız. Siz yeter ki isteyin, gençlerimizin geleceği için her türlü çalışmada ben varım" dedi.

"Daha güzel bir şehir ve herkesin mutlu olduğu bir kent oluşturmak istiyorum" diyen Başkan Akgün, "Bu yolda sizlerle birlikte yürümekten onur duyuyorum. Yolumuz açık olsun. Sizleri mutlu gördüğümde ben de çok mutlu oluyorum. Sizlerle beraber daha mutlu bir Büyükçekmece olacak. Kendi kültür ve geleneklerimizden ödün vermeden Avrupa kenti olmak için çalışacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükçekmece Gençliği 'Akgün' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement