Çağrı Kulübünden Spora Bir Hizmet Daha - Son Dakika
Güncel

Çağrı Kulübünden Spora Bir Hizmet Daha

Çağrı Kulübünden Spora Bir Hizmet Daha

Çağrı spor kulübü derneği Halk eğitim merkezine açarak Step- Aerobik – Taekwondo branşlarında kursiyerlere hizmet vermeye başladı.

15.11.2011 16:26

1994 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu güne faaliyet gösterdiği spor branşlarında pek çok yurt içi ve yurt dışı başarılar elde eden sporcular yetiştiren Milli takım antrenörü Ahmet BEREKET ve eski milli sporcu Sevda BEREKET idaresindeki Çağrı spor kulübü derneği spora hizmet adına kapılarını Halk eğitim merkezine açarak Step- Aerobik – Taekwondo branşlarında kursiyerlere hizmet vermeye başladı.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız 4. kademe Baş antrenör Ahmet BEREKET " Spor kulübümüzün sınırları içinde bulunduğu Karabağlar semtimizde Karabağlar Halk Eğitim merkezimizle koordineli olarak Taekwondo- Step- Aerobik branşlarında ders vermeye başladık. Amacımız maddi durumu iyi olmayıp spor yapmak isteyen kursiyerlere bu imkânı sağlamaktı. Karabağlar halk eğitim merkezimizle kulübümüz arasında imzalanan protokol ile bu sorunu aştık.

Şimdi hedefimiz kursiyerlerimizi bir an önce hazır hale getirip faaliyet alanlarımızda başarılı sporcular yetiştirmek. Sporun gelişlimi adına bu imkânı sağlayan başta Karabağlar kaymakamı Sayın Veysel ÖZGÜR olmak üzere, İlçe milli eğitim müdürü Sayın Latif SUSUZ ve Karabağlar Halk eğitim merkezi müdürü Sayın Eyüp BEKMEZCİ' ye spor camiamız adına teşekkür ediyorum " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çağrı Kulübünden Spora Bir Hizmet Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement