"Cahil Kesime Güveniyorum" Diyen Profesör İstifa Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

"Cahil Kesime Güveniyorum" Diyen Profesör İstifa Etti

"Cahil Kesime Güveniyorum" Diyen Profesör İstifa Etti
22.03.2016 16:51  Güncelleme: 17:00

"Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Cahil kesime daha çok güveniyorum." diyen Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı istifa etti.

Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı üniversitedeki görevinden istifa etti. Arı'nın bir televizyon programında söylediği sözler şaşkınlık yaratmıştı. Arı, "Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben daha çok cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine güveniyorum bu ülkede." demişti.

KILIÇDAROĞLU "GERİ ZEKALI" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında "Cahil halka daha çok güveniyorum" diyen Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı'ya "Nasıl okumuş, nasıl profesör olmuş. Hani geri zekalı desem adama hakaret etmiş olurum. Geri zekalılığın da bir düzeyi var." sözleriyle tepki göstermişti.

Son Dakika Güncel 'Cahil Kesime Güveniyorum' Diyen Profesör İstifa Etti - Son Dakika


Advertisement