Çalınan Buseler Filmi - Son Dakika
Güncel

Çalınan Buseler Filmi

Çalınan Buseler Filmi

Çalınan Buseler filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Çalınan Buseler filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

13.12.2013 01:00

in başından kameranın aralıklar ile birkaç kez gösterdiği, dedektif olduğunu düşündüğümüz kadını takip eden, pardesülü adamın son sahnede kıza aşkını itiraf etmesiyle aslında bir dedektif değil, aşkı peşinden koşan bir stalker olduğunu anlarız. işte in belki de tüm anlamı bu son sahnede değişir; belki de askerlikten terhis edildikten sonra önce ufak tefek birçok işte çalışan ve bunlarda da başarılı olamayıp (fazla naif olduğu için) şans eseri özel dedektiflik işinde kendini bulup bu işte tutunmaya çabalayan doinel, insanları işi için değil, arzusu uğruna takip etmektedir.

her yeni işinde, girdiği farklı çevrede bir kadına tutulur ya da boş zamanını fahişeler ile geçirir çünkü bu onun hayata tutunma şeklidir; arzunun peşinde dedektif gibi stalker olmak.

arzu ettiği ile yüzleştiğinde kaçan, olgunlaşmamış doinel büyümektedir. le quatre cents coups inden bildiğimiz üzere annesinde bulamadığı şefkati başka kadınların göğsünde aramaktadır. ancak hayata tutunmasını sağlayan bu durum bir döngüdür. kadınlar gider, gelir. hiçbiri onun için kalıcı bir anne olamaz.

Yönetmen: François Truffaut

Senaryo: Claude de Givray, François Truffaut

Oyuncular: Claude Jade, Delphine Seyrig, Jean-Pierre Léaud

Filmin Türü: Drama, Romantik, Komedi,

Orijinal Adı: Baisers Volés

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 1986

Yapım Ülkesi: Fransa

Dağıtıcı Firma: 0

Son Dakika Güncel Çalınan Buseler Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement