CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Uğraş Çiftçi evinde ölü bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Uğraş Çiftçi evinde ölü bulundu

Geçtiğimiz sene CHP Kocaeli İl Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Uğraş Çiftçi, evinde iple asılı halde ölü bulundu. Çiftçi'nin intihar ettiği ihtimali üzerine duruluyor. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

24.05.2024 17:12  Güncelleme: 18:13

2023 yılında CHP Kocaeli İl Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Uğraş Çiftçi, evinde iple asılı halde ölü bulundu. 49 yaşındaki Çiftçi'nin ölüm nedeninin belirlenmesi için cansız bedeni otopsi için Adli Tıp'a götürüldü.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Arızlı Mahallesi'nde ikamet eden Uğraş Çiftçi (49), evinde iple asılı halde bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Çiftçi'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Çiftçi'nin cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Polis ekipleri ise evde incelemelerde bulundu. Çiftçi'nin intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

CHP'de il başkan adayı Uğraş Çiftçi intihar etti

Makine mühendisi olan Uğraş Çiftçi, 30 Eylül 2023'de gerçekleştirilen olağan il kongresinde CHP Kocaeli İl Başkanlığına aday olmuş ancak seçimi kazanamamıştı. Çiftçi'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu bildirildi. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

UĞRAŞ ÇİFTÇİ KİMDİR?

1975 yılında Ardahan'da dünyaya gelen Çiftçi, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Bir dönem Mitsubishi-TEMSA'da da yöneticilik yapan Çiftçi aynı zamanda İzmit Rotary Kulübü eski başkanıydı.

CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Uğraş Çiftçi evinde ölü bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Uğraş Çiftçi evinde ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ergül Çiftçi: hemşehrime rahmet diliyorum 12 0 Yanıtla

Advertisement