Günler sonra ortaya çıktı! Kerem Aktürkoğlu'nun ettiği küfürlere bakın - Son Dakika
Spor

Günler sonra ortaya çıktı! Kerem Aktürkoğlu'nun ettiği küfürlere bakın

Olaylı Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorlarında yaşanan gerginliğe dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun sarı-lacivertli futbolculara küfürler savurduğu görülüyor. Bu videonun ardından sarı-lacivertli taraftarlar Kerem'e tepki gösterirken, ceza alması için de sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

24.05.2024 17:20

Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından yaşanan olayların yakınları sürüyor. Olayların ardından PFDK sarı-lacivertli takıma ceza yağdırırken, mücadele sonrasında tartışmaların yaşandığı soyunma odası koridorlarından günler sonra yeni görüntüler ortaya çıktı.

KEREM, FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARA KÜFÜRLER SAVURDU

Maçın ardından soyunma odası koridorlarında Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun sarı-lacivertli futbolculara küfrettiği görüldü. Sarı-kırmızılılarda Erden Timur'un Kerem'i sakinleştirmeye çalışması da görüntülere yansıdı. Ortaya çıkan bu görüntülerin ardından 25 yaşındaki futbolcuya tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, 25 yaşındaki yıldızın da ceza alması için sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Günler sonra ortaya çıktı! Kerem Aktürkoğlu'nun ettiği küfürlere bakın

FENERBAHÇE'YE CEZA YAĞMIŞTI

PFDK, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylardan dolayı sarı-lacivertli futbolcular Mert Hakan Yandaş'a 5 maç, İrfan Can Eğribayat'a 3 maç, Jayden Oosterwolde'ye ise 1 maçtan men cezası verdi. Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti ve 780 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Günler sonra ortaya çıktı! Kerem Aktürkoğlu'nun ettiği küfürlere bakın

FENERBAHÇE ŞİKAYET ETTİ

Fenerbahçe, bu görüntülerin ardından Kerem Aktürkoğlu'nu şikayet etti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz tarafından 19 Mayıs 2024 Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynadığımız maçın ardından rakip takım oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun soyunma odası koridorlarında sarf etmiş olduğu hakaretler dolayısıyla bugün Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Müfettişliği'ne şikayet başvurusunda bulunulmuştur. Konu ile ilgili gelişmeler tarafımızca dikkatle takip edilecektir" ifadelerine yer verildi.

Günler sonra ortaya çıktı! Kerem Aktürkoğlu\'nun ettiği küfürlere bakın

Son Dakika Spor Günler sonra ortaya çıktı! Kerem Aktürkoğlu'nun ettiği küfürlere bakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Yunus Uslu: İyi yapmışsın Kerem Aktürkoğlu 137 253 Yanıtla
    ekenel: Sanada etsin o zaman kabul eder misin yunus 234 59 LEVENT ÖĞÜÇBİLEK: Sana ben edim rahatlarsın şikesaraylı taraftar 149 57
  • deyvani10 : mert hakan 5 mac ceza alacak ne yapti.harbiden fenerbahçe bir çok kişiyi şey yapmış demekki 72 42 Yanıtla
  • Göksel Tuygun: Neler yaptılar Az bile yapmış 48 63 Yanıtla
    Homeless Pets: 10 kişi ile ezdiler Cimbomu haklısın. Hakeme rağmen top oynatmadilar evet. 52 13 sefo 6157: Acıdan ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz. Serçe parmağı ile dokunsalar kendilerini yere atıyorlardı. 10 değil 9 spartalı ile başa çıkamazsınız. 5 0
  • yakup suri : olurmu canım montajdır kesin kerem hiç küfür edermi .... 65 29 Yanıtla
  • Emin Erol: kereme 10 mac versinler 46 16 Yanıtla
    Çağatay Kurt: Çok beklersin 10 26
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement