Çevre Dostu Öğrencilerin Çevre Dostu Başkan Çat'ı Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Çevre Dostu Öğrencilerin Çevre Dostu Başkan Çat'ı Ziyareti

Çevre Dostu Öğrencilerin Çevre Dostu Başkan Çat\'ı Ziyareti

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Merkez İlköğretim Okulu Çevre Kulübü Öğrencilerini makamında kabul etti.

02.12.2013 10:37

Çevre Kulübü öğretmenleri Adem Kiremitçi ve Filiz Korkmaz ile birlikte Belediye Başkanı ziyaret eden öğrenciler çevre ile ilgili sorular sorarak bu konudaki duyarlılıklarını gösterdiler.

Merkez İlkokulu Çevre Kulübü Öğretmeni Adem Kiremitçi çocuklarımıza çevre bilinci aşılamaya çalışırken, öncelikle çevreye hizmet eden kurum ve kuruluşları tanıtmak amacıyla ziyarete geldiklerini belirtti.Kiremitçi şunları söyledi: "Belediye olarak sizlerin doğal bir çevreci olduğunuz herkes tarafından biliniyor.Yaptığınız ve yapmakta olduğunuz çalışmalar bunu gösteriyor. Seydişehir Belediyesi'nin verdiği çevre ve temizlik hizmetleriyle birçok il ve ilçeden önde olduğunu ,ilçe dışına çıkınca bunu çok daha iyi anlayabiliyoruz. Bu bakımdan Seydişehir'de yaşadığımız için şanslı olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ise çevre konusunda duyarlı öğrencileri makamında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Çat,göreve geldikleri 2009'dan bu yana çok daha güzel, yaşanabilir, estetik, kalite standartları yüksek bir Seydişehir inşa etmenin temel amaçları olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; Marka Şehir ,Seydişehir oluşturma vizyonu ile 'İyi ki Seydişehir' de yaşıyorum düşüncesini hissettirecek hizmetler sunmaya özen gösterdiklerini , Seydişehir'in sadece bugününe değil geleceğine yatırım yapmaktan kaçınmadıklarını belirtti. Başkan Çat öğrencilerin çevre konusundaki duyarlılığının önemine dikkat çekerek konuşmasına şöyle devam etti;"Bizler gelecek nesillere sağlıklı, yaşanabilir, insan onuruna yakışır bir çevre bırakabilmek için çalışırken sizlerden de doğa ve çevremize sahip çıkmanızı, bu şekilde sizden sonraki nesillere de en güzel ve en hayırlı hizmeti sunmuş olacağınızı ifade etmek istiyorum.Bu nedenle Belediye olarak yaşanabilir ve sağlıklı bir çevre oluşturmaya yönelik çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızın ve özellikle sizlerin cadde ve sokaklardaki temizlik konusuna göstereceğiniz hassasiyet ve destek çok önemli . Seydişehir Belediyesi olarak çevre temizliğimiz birçok il ve ilçeden ilerde . Bunu sürdürülebilir hale gelmesi için hep birlikte hareket eder ve duyarlılık gösterirsek mükemmel bir çevrede yaşamak için hepimiz katkı sunmuş oluruz" dedi.

2009'daki ilk icraatlarından biri olarak evsel atıkların ayrıştırılması ve geri dönüşümü projesini hayata geçirdiklerini ve ilçe geneline yaydıklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, 150 bin fidanı toprakla buluşturduk. Seydişehir'in geleceğini inşa etmek için son derece önem taşıyan bu çalışmalarımız 10 yıl sonra çok daha iyi anlaşılacaktır"dedi.
Öğrenciler de Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a yaptığı çalışmalar için teşekkür ettiler ve taleplerini dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çevre Dostu Öğrencilerin Çevre Dostu Başkan Çat'ı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement