Anneler Günü'nde Çiçek Siparişlerinin Adresi Cicekci.com Oldu - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü'nde Çiçek Siparişlerinin Adresi Cicekci.com Oldu

Anneler Günü\'nde Çiçek Siparişlerinin Adresi Cicekci.com Oldu

Sekiz yıl önce sektöre giren cicekci.com Anneler Günü'nde çiçek sipariş edenlerin en çok tercih ettiği adres oldu. Şirketin son bir yıldaki büyüme hızı da dikkat çekiyor.

12.05.2015 17:30  Güncelleme: 12:00

İlandır

Cicekci.com; anneler günü, doğum günü, yıl dönümü gibi tüm özel günleri anlamlı hale getirmek için yola çıkmış bir şirket. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve hızla büyüyen Cicekci.com çiçek sipariş edenlerin en çok ziyaret ettiği adres olmayı da başarıyor.

KALİTE VE UYGUN FİYAT BİR ARADA

Kaliteyi hesaplı fiyata almak isteyenlerin tercihi olan cicekci.com, Anneler Günü'nde de ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

İLK HEDEF MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Alışılagelen e-ticaret sitelerinin aksine cicekci.com, müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. En küçük bir sorunun bile çözümü için büyük çaba harcanıyor. Şirket yönetimi başarının, memnuniyetteki artışla doğru orantılı olduğu görüşünde.


İNTERNETTE DÜKKAN SICAKLIĞI

cicekci.com CEO'su Behiye Teymur, "Müşterilerimizin mağazadaki sıcaklığı hissetmeleri bizim için çok önemli. Bunun için müşterilerimize karşı olabildiğince samimi davranıp memnun kalmalarını sağlıyoruz. Atılan her maile, yapılan her eleştiriye, gelen tüm taleplere azami ölçüde eğilip ilgileniyoruz.'' dedi.

Son Dakika Güncel Anneler Günü'nde Çiçek Siparişlerinin Adresi Cicekci.com Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sparta: Reklam kokan hareketler olsa da haklarını vereyim. Sıcaklıklarını sonuna kadar hissetiyolar. İnş bozulmazlar 3 0 Yanıtla
  • memo: iyi itekliyorlar fiyatlarda 1 1 Yanıtla
  • TURR: Bir keresinde bir siparişim olmuştu. Kendim bu işi yapsaydım bu kadar güzelini yapamazdım. İşin inceliklerini çok iyi biliyorlarHep böyle sürmesi dileği temennisiyle . . 2 0 Yanıtla
  • Kartal: fiyatları yüksek ama hizmetleri gerçekten iyi. 1 0 Yanıtla
  • harun kafkaf: Reklam kokma kısmına katılıyorum. Sıcaklıklarını hissettiriyorlar ona da katılıyorum. Neye katılmıyordum ya onu unuttum? o. O 0 0 Yanıtla

Advertisement