Cinayet Zanlısı Baba ve Kızı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlısı Baba ve Kızı Tutuklandı

Cinayet Zanlısı Baba ve Kızı Tutuklandı

tarafından denizde cesedi bulunan Mehmet Uludağ'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan baba N.T, ve cinayeti sosyal medyada ilan eden 16 yaşındaki kızı M.T.tutuklandı.

30.11.2012 10:19

Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde, bir Rus turist

tarafından denizde cesedi bulunan Mehmet Uludağ'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan baba N.T, ve cinayeti sosyal medyada ilan eden 16 yaşındaki kızı M.T. tutuklandı. Dün akşam saatlerinde Alanya Adliyesi'ne sevk edilen N.T.(46) ve 16 yaşındaki kızı M.T, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Baba ve kızı 'tasarlayarak adam öldürmek' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak gece Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konuldu.

OLAYIN GELİŞİMİ

Olay, iki gün önce Mahmutlar beldesinde meydana geldi. Sahilde güneşlenen Rus turist Wilademir Ziodraw, denizde bir ceset buldu. Sahil güvenlik ekipleri tarafından denizden çıkarılan ve morga kaldırılan ceset üzerinde otopsi yapıldı. Otopside, öldürülen şahsın Payallar beldesinde berberlik yapan 20 yaşındaki Mehmet Uludağ olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Uludağ'ın Mahmutlar beldesinde yaşayan kız arkadaşı 16 yaşındaki M.T'ye ulaştı. M.T.'nin babasının ilişkiyi öğrendiği ve buna karşı olduğunu tespit eden jandarma, genç kızın sosyal paylaşım sitesinde M.S. ismiyle açtığı sayfasında "Dün akşam bir sapığın daha cezasını verdik" yazılı mesajı üzerine M.T ve babası N.T'yi gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada baba N.T, cinayeti itiraf etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısı Baba ve Kızı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement