Cinayetten 10 Yıl Sonra Yakalanan Sanığın Müebbet Hapsi İsteniyor - Son Dakika
Güncel

Cinayetten 10 Yıl Sonra Yakalanan Sanığın Müebbet Hapsi İsteniyor

Cinayetten 10 Yıl Sonra Yakalanan Sanığın Müebbet Hapsi İsteniyor

Çorum'da iki kişiyi öldürüp kaçtığı iddia edilen ve 10 yıl sonra döndüğü köyünde yakalanan zanlı için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

27.12.2013 17:31

Çorum'da iki kişiyi öldürdükten sonra kaçtığı iddia edilen ve 10 yıl sonra döndüğü köyünde yakalanan zanlı için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Bayat ilçesi Kuruçay köyünde 2003 yılında yaşanan olayda, aralarında husumet bulunan Veyis Yayvan ile Ömer Yayvan'ı öldürdüğü iddiasıyla hakkında "kasten adam öldürme" suçundan dava açılan Abdullah Demirel'in (43) yargılanmasına devam edildi.

Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, olaydan sonra firar eden ve 10 yıl sonra köyüne döndüğünde jandarma ekiplerince yakalanan sanık Abdullah Demirel (43) ile tarafların avukatları hazır bulundu.

"Kasten adam öldürme" suçundan yargılanan sanık Abdullah Demirel savunmasında, kardeşi Hasan Demirel'in öldürülmesi olayından sorumlu olduklarına inandığı Veyis Yayvan ve Ömer Yayvan ile aralarında husumet bulunduğunu belirtti. Olay günü söz konusu iki kişiyi silahla öldürdükten sonra Ankara'ya kaçtığını iddia eden Demirel, burada yaşamaya başladığını, yakınlarını ziyaret için köye döndüğünde yakalandığını kaydetti.

Savunmaların ardından iddia makamı, davayla ilgili mütalaasını sundu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.

Mahkeme heyeti, iddia makamının mütalaası sonrasında eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cinayetten 10 Yıl Sonra Yakalanan Sanığın Müebbet Hapsi İsteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement