Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu\'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi kursiyerleri aldıkları mental aritmetik kursu eğitimlerini izleyenlere sergiledi.

07.06.2017 15:37

Çorlu Belediyesi kursiyerleri aldıkları mental aritmetik kursu eğitimlerini izleyenlere sergiledi.

Çorlu Belediyesi tarafından çocukların beyin gelişimine katkı sağlamak amacıyla 5-12 yaş arası öğrencilere yönelik düzenlenen mental aritmetik kurs gösterisi, Memduh Şevket Esendal Sahnesinde gerçekleştirildi.

Mental aritmetik öğretmeni Ebru Aşık tarafından 8. sınıfta 84 öğrenciye verilen eğitimler sonucunda düzenlenen mental aritmetik kurs etkinliği, öğrencilerin salonu dolduran aileleri ve yakınlarının beğenisini topladı.

Gösterilerin sonunda konuşan Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, kursiyerleri tebrik etti.

Avcı, mental aritmetiğin 5-12 yaş grupları arasındaki çocukların beyin gelişimine önemli katkıları bulunduğunu belirterek, "Bu kapsamda Çorlu Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamak için başlattığımız kursumuzun bir dönemi daha sona erdi. Kursiyerlerimiz bu konuda çok başarılılar. Öğrencilerimiz, Ebru Aşık öğretmenimizin de katkıları ile bugün çok iyi performans sergilediler. Zaman zaman şarkı söyleyerek, enstrüman çalarak veya sayı sayarak aynı zamanda toplama ve çıkarma işlemi yaparak gerçekleştirdikleri etkinlik için hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum."

-Çorlu TSO üyeleri ilk 500'ün içinde yer buldu

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel hale gelen Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu araştırmasında, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) üyesi olan 19 firma listede yer aldı.

Çorlu TSO Başkanı İbrahim Gönül, konuyla ilgili açıklamasında, İstanbul Sanayi Odasının 500 büyük sanayi kuruluşu anket çalışmasının ülke ekonomisinin son yıllardaki gelişme trendini ortaya koyduğunu söyledi.

Türk sanayisinin 500 firması ve Türk ekonomisinin genel görünümünü bu anketin gözler önüne serdiğini de ifade eden Gönül, "Çorlu TSO olarak listeye giren üyelerimizin başta ülkemiz ekonomisi olmak üzere, kentimiz ve bölgemizin ekonomik kalkınması ve istihdamına olan katkılarından dolayı gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement