Çorum Belediyespor'a İzmir'de Saldırı - Son Dakika
Güncel

Çorum Belediyespor'a İzmir'de Saldırı

Çorum Belediyespor\'a İzmir\'de Saldırı

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın İzmir'de Altay ile Çorum Belediyespor arasında yarın oynanacak Play-Off yarı final rövanş maçı için İzmir'e gelen rakip takımınkafile otobüsüne taş ve yumurtalı saldığı gerçekleştirildi.

07.05.2017 19:41

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın İzmir'de Altay ile Çorum Belediyespor arasında yarın oynanacak Play-Off yarı final rövanş maçı için İzmir'e gelen rakip takımınkafile otobüsüne taş ve yumurtalı saldığı gerçekleştirildi. Otobüste şoförün oturduğu bölümdeki camın kırıldığı olay, polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

İzmir'de yarın Altay ile karşılaşacak Çorum Belediyespor kafilesi Adnan Menderes Havalimanı'na geldikten sonra konaklayacakları otele gitmek üzere otobüse bindi. Bu sırada sosyal medyadan haberleşerek toplanan bir grup fanatik Altay taraftarı, Play-Off yarı final rövanş maçı için İzmir'e gelen Çorum Belediyespor kafilesinin bulunduğu otobüse taş ve yumurta attı. Otobüs şoförünün bulunduğu camın karıldığı saldırı, polisin müdahalesiyle büyümeden sonlandırıldı.

Geçtiğimiz perşembe günü Çorum'da ev sahibi ekibin 2-0 kazandığı karşılaşma bitiminde Çorumlu bir taraftar, Çorum Dr. Turhan Kılıçoğlu Stadı'ndaki direkten Altay bayrağını indirmiş, bunun üzerine sahaya giren Altaylı taraftarlar ile emniyet güçleri arasında arbede yaşanmıştı. Müsabaka sonrası stadyum dışında yaşanan gerginlik sırasında Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın ve Altaylı futbolculardan Emre Hasan ile Murat Uluç, aldığı darbelerle yaralanmıştı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum Belediyespor'a İzmir'de Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement