Dar Gelirlilerin Yüzü "Göl Kart" ile Gülecek - Son Dakika
Güncel

Dar Gelirlilerin Yüzü "Göl Kart" ile Gülecek

Dar Gelirlilerin Yüzü "Göl Kart" ile Gülecek

Gölbaşı’nda dar gelirlilerin imdadına “Göl Kart” yetişecek.

04.03.2014 10:45

Gölbaşı'nda dar gelirlilerin imdadına "Göl Kart" yetişecek. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçede yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla, Göl Kart'a nakit yükleme uygulamasını hayata geçireceklerini müjdeledi.

Bugüne kadar hayata geçirdikleri sosyal projelerle ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olduklarını ifade eden Başkan Yakup Odabaşı, "Göl Kart" projesi ile yapılan ve alınan yardımların gizli kalacağını, ihtiyaç sahibi vatandaşların rencide edilmeyeceklerini bildirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, hayata geçirdikleri "Göl Kart" ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımların gizli kalmasının sağlanacağını belirterek şunları söyledi:

"Göl Kart, ihtiyaç sahibi vatandaşların zor günlerinde imdadına yetişecek. Gölbaşımızda yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla hayata geçireceğimiz yeni Göl Kart ile vatandaşlarımızın toplumda rencide ve teşhir edilmelerini de önleyeceğiz. Kapı kapı dolaşılıp yapılan erzak yardımlarına son verecek olan Göl Kartlara yapılacak aylık yüklemeleri, vatandaşlarımız ihtiyaç durumlarına göre istedikleri zaman harcayabilecekler." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dar Gelirlilerin Yüzü 'Göl Kart' ile Gülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement