"Denizli Tanıtım Günleri" Ankaralılarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

"Denizli Tanıtım Günleri" Ankaralılarla Buluştu

"Denizli Tanıtım Günleri" Ankaralılarla Buluştu

'Denizli Tanıtım Günleri', Ankaralılarla buluştu.

26.05.2012 00:49

'Denizli Tanıtım Günleri', Ankaralılarla buluştu. Ünlü mankenlerin Denizli kumaşından hazırlanan özel kıyafetleri sergilediği gecede, şarkıcı Gökhan Keser ziyaretçilere mini bir konser verdi.

Denizli Valiliği, Denizli Belediye Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşları tarafından Denizli'nin sahip olduğu değerleri geniş bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla gerçekleştirilen "Denizli Tanıtım Günleri", Ankaralılarla buluştu. Ankamall AVM'nin ev sahipliği yaptığı tanıtımın ikinci gününe, bazı Denizli milletvekilleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Etkinlikler kapsamında, tanıtım gününde Denizli, Antik kent Laodikya ve Pamukkale'nin tanıtım film gösterimi ziyaretçilere sunuldu. Gecede, Buldan Bezi'yle hazırlanmış kaftan ve kıyafetleri, mitolojik kıyafetleri ve bornozdan oluşan kıyafetleri, düzenlenen defilede sergileyen Sema Şimşek, Ece Gürsel, Irmak Atuk, Tuğba Melis Türk gibi ünlü isimlerin de bulunduğu mankenler, katılımcıların beğenisini kazandı.

Defile sonrası Gökhan Keser, ziyaretçilere mini bir konser verdi. Katılımcılar, ünlü şarkıcının mini konserinde keyifli dakikalar yaşadı. Defilenin yorgunluğunu atmak isteyen mankenler de, Keser'in şarkılarına danslarıyla eşlik etti.

"DENİZLİ BUNDAN DAHA İYİ TANITILAMAZDI"

Program sonrası stantları gezen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Denizli ile gurur duyuyoruz. Başta sayın Valim olmak üzere sivil toplum meslek kuruluşlarını, milletvekillerimizi, belediyemizi kutluyorum. Denizli bundan daha iyi tanıtılamazdı. Türkiye'de de bir ilki yapıyorlar. İlki yapmak da Denizli'ye yakışırdı, kutluyorum. İnşallah akabinde diğer illerimizde kendini tanıtmak için, Denizli'yi rol model alsınlar. Tabi Denizli şimdi çıtayı yükseltmesi için Yurt dışına gitmesi lazım" diye konuştu.

"BUGÜN DENİZLİ FARKLI OLANI YAPTI"

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise, "Bugün Denizli farklı olanı yaptı. Genelde tanıtım günleri o şehirdeki hemşehrilerini bir araya getirmek için yapılır ama Denizli gördüğünüz gibi Ankara'nın en büyük AVM'sinde Denizli Tanıtım Günleri'ni yapıyor. Denizli insanı üretir ve çalışır. Denizli ekonomik durum olarak Türkiye'de 8. sırada yer almaktadır. 3 milyar dolar ihracat yapan bir şehir. Denizli'de sadece tekstil değil, bakır, özellikle turizm çok önemli sektörler. Bu anlamda da özellikle Ankara bizim için çok kritik bir yer. Çünkü Ankara insanı tatil konusunda en dikkatli şehirlerden birisidir. Denizli her yönüyle bu kısa sürede de olsa tanıtılmış olacak. Başlangıç bir çalışma. İnanıyorum ki ileriki yıllarda daha güzelini birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte, kentte üretimi gerçekleştirilen ve tüm dünyaya ihraç edilen havlu, bornoz, çarşaf, nevresim ve Buldan Bezi'nden oluşan tüm tekstil ürünlerinin sergilendiği tanıtım standının yanı sıra, camdan yapılmış ürün ve tasarımlar, Hollywood ünlülerinin banyo ve mutfaklarını süsleyen mermerler, dünya şarap sektöründe büyük bir yeri olan Denizli üzümü gibi Denizli'ye ait birçok değer de yer buluyor. Denizli Tanıtım Günleri, 27 Mayıs tarihine kadar Ankaralıların ziyaretine açık olacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Denizli Tanıtım Günleri' Ankaralılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement