"Derin Tutku"su Sergisini Gezdiler - Son Dakika
Güncel

"Derin Tutku"su Sergisini Gezdiler

"Derin Tutku"su Sergisini Gezdiler

Ayşegül Dinçkök'ün "derin Tutku"sunun ziyaretçileri Alev'li öğrencilerdi!

30.04.2012 14:37

Özel ALEV Okulları ilköğretim ve lise öğrencileri Avusturya Lisesi mezunu Ayşegül Dinçkök'ün; Endonezya'nın sular altındaki güzelliğini gece gündüz demeden fotoğrafladığı ve sergi haline getirdiği "Derin Tutku"sunu Dinçkök'le birlikte gezdi.

Özel ALEV Okulları öğrencileri; 2 yıldır profesyonel dalış yapan, denizlere ve su altı dünyasındaki güzelliklere gönül vermiş Ayşegül Dinçkök'ün Endonezya'nın derin sularına dalarak gün yüzüne çıkmamış güzellikleri gözler önüne serdiği "Derin Tutku"sunu büyük bir merakla gezdi. Dinçkök; "Bizler de öncelikle üç tarafı sularla kaplı ülkemizden başlayarak denizlerimizi temiz tutar ve onlardan elde ettiğimiz zenginliği doğru kullanmayı bilirsek; işte bu su altı canlıları daha uzun zamanlar var olacaklar. Yoksa kirlenen denizler ve ısınan sular gitgide onların yaşamlarını sürdürmelerine izin vermeyecek ve bundan 50 yıl sonra hiçbiri bu gördüğümüz fotoğraftaki gibi size gülerek bakmayacak" açıklamasını yaparak gençleri bu derinliği korumaya davet etti.

Ayşegül Dinçkök; "Derin Tutku" adlı fotoğraf sergisinde bulunan 31 resmi zevkle, tek tek ALEV'li öğrencilere anlattı, gezi sonrasında ise öğrencilerin çıkardığı okul gazetesinde yayınlanacak röportaj için soruları yanıtladı. Su altındaki dünyaya meraklı gençlerin, öğrencilerin sergiyi gezmelerinden büyük keyif aldığını belirten Dinçkök sergisindeki fotoğraflarla ilgili sorulan her soruya büyük bir keyifle yanıt verdiğini belirtti.

ALEV'li öğrenciler, derinden etkilendikleri Ayşegül Dinçkök'ün "Derin Tutku"sundaki fotoğraflarla ve Dinçkök'le hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Derin Tutku'su Sergisini Gezdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement