Digiturk'ten Çocuklara Karne Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Digiturk'ten Çocuklara Karne Hediyesi

Digiturk\'ten Çocuklara Karne Hediyesi

Digiturk, Walt Disney Animasyon Stüdyoları'nın heyecan verici yeni animasyon filmi 'Karlar Ülkesi' için 2'inci bileti hediye ediyor

15.01.2014 09:20

En iyi ve en yeni filmleri üyeleri ile buluşturmayı misyon edinen Digiturk, Walt Disney stüdyolarının yeni animasyon filmi Disney'den 'Karlar Ülkesi' için 1 bilet alana 2'inci bileti hediye ediyor. Filmin vizyona gireceği Cinemaximumlar'da geçerli olacak, sınırlı sayıdaki kampanya bileti için Digiturk üyelerinin yapması gereken Digiturk'e kayıtlı cep telefonlarından KARNE yazıp 3555'e göndermek.

Digiturk, Amerika'da büyük ilgi gören ve Türkiye'de de heyecanla beklenen filmin ön gösterimini 15 Ocak Çarşamba akşamı Cinemaximum Kanyon'da gerçekleştirecek.

Karlar Kraliçesi'nin Lanetiyle Savaş

Korkusuz ve iyimser Anna, buzlu güçleri Arendelle krallığını sonsuz kış içinde bırakan kız kardeşi Elsa'yı bulmak üzere, dayanıklı dağ adamı Kristoff ve onun sadık ren geyiği Sven ile birlikte efsanevi bir maceraya çıkar. Everest'i aratmayan koşullarda, gizemli yaratıklarla ve komik bir kardan adam olan Olaf ile karşılaşan Anna ve Kristoff, krallığı kurtarma mücadelelerinde doğa şartları ile savaşırlar.

Yönetmenleri Chris Buck ve Jennifer Lee olan filmin yapımcısı Peter Del Vecho. Müziklerini Tony® ödüllü Robert Lopez ve Kristen Anderson-Lopez'in yaptığı 'Karlar Ülkesi' (Frozen) 17 Ocak 2014 tarihinde 3 Boyutlu olarak sinemalarda.

Frozen, 71'inci Altın Küre Ödülleri'nde (Golden Globe) en iyi animasyon filmi ödülünü kucakladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Digiturk'ten Çocuklara Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement