Dinçer Ateş Sendika Başkanlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Dinçer Ateş Sendika Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Dinçer Ateş Sendika Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Iğdır'da bulunan sendika başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

30.05.2013 16:00  Güncelleme: 16:02

Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş,Otel Gold toplantı salonunda sendika başkanı ve gazetecilerle bir araya gelerek Iğdır'da eğitim kalitesini üst seviyelere nasıl çıkarabiliriz konularında fikir alışverişinde bulundu.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, İstanbul'un fethinin 560 yıl dönümünü kutluyoruz. Bu tarih bizim için önemli bir tarihtir. Yeni bir çağın başlangıcıdır. Bir çağın kapanıp yeni bir çağın başlangıcıdır. Burada Ak Şemsettin'in temsilcileriyle yeniden nasıl Fatih'ler yetiştirilir. Onu konuşacağız.

Bugün eğitimin bu gününü yarınını dününü sendika temsilcisi arkadaşlarla değerlendirmeye çalışacağız. İlimizdeki yaklaşık 2500 öğretmenin 1900'e yakını sendikalı bu masada yaklaşık 1900 kişi ile masada oturduğumuzu düşünüyoruz. 1900 Kişinin söz hakkı verdiği arkadaşlarımızla beraberiz. Çalışırken aile içinde bir birimizi dinlemeye birbirimizden faydalanmaya ihtiyacımız var. Bu istişare toplantısı bunun için yapılmış bir toplantıdır. Çocuklarımızın geleceği için iyi yetişmeleri için hayırlı olacağı temennisinde bulunmak istiyorum ben arkadaşlarıma geldikleri ve toplantıya katıldıkları için teşekkür ediyorum.

Toplantıya katılan Türk Eğitim Sen başkanı Ali Arslan,Eğitim İş başkanı Cemil Taşkın, Memur Sen başkanı Malik Akşit ve Eğitim Sen başkanı Yılmaz Hun'da ,Milli eğitim Müdürümüze böyle bir toplantıyı yaptığı için teşekkür ederim. Iğdır'da eğitimin sorunlarını el birliği ve iş birliği karşılıklı konuşarak çözeceğimize inanıyoruz. Özellikle 4+4+4 sistemi ile ortay çıkan eksikliklerin giderilmesi konusunda görüş belirteceğiz. Eğitimin ve eğitimcilerin sorunlarını paylaşarak çözüm noktasında bir anlayış içerisinde olacağız. Böyle güzel toplantılarla tüm sorunların çözüm noktasında olacağını düşünüyoruz."dediler.

İstişare toplantısında özellikle eğitimdeki sorunlar 4+4+4 sisteminin bir yılı içinde getirdiği olumlu olumsuz yönler ele alınarak gelecek öğretim yılında daha verimli hale getirilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu. Öğretmen idareci sorunları ele alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dinçer Ateş Sendika Başkanlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement