Diyarbakır'da Tomalar İtfaiye ile Birlikte Yangına Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Tomalar İtfaiye ile Birlikte Yangına Müdahale Etti

Diyarbakır\'da Tomalar İtfaiye ile Birlikte Yangına Müdahale Etti

Diyarbakır'da TOMALAR itfaiye ile birlikte yangına müdahale ettiDİYARBAKIR (DHA)-DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçesinde bir kereste deposunda çıkan ve itfaiyenin müdahale etmekte zorlandığı yangına polisin toplumsal olaylarda kullandığı TOMA'larda müdahale etti.

13.08.2016 12:26

Diyarbakır'da TOMALAR itfaiye ile birlikte yangına müdahale etti

DİYARBAKIR (DHA)-DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçesinde bir kereste deposunda çıkan ve itfaiyenin müdahale etmekte zorlandığı yangına polisin toplumsal olaylarda kullandığı TOMA'larda müdahale etti. Yangında büyük hasar oluşurken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Merkez Bağlar ilçesinin Dr. Ahmet Bilgin caddesi üzerinde bulunan Direkhane mevkiinde mobilya yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir kereste deposunda dün gece henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler rüzgarında etkisiyle kısa sürede bitişikteki bazı işyerlerine de sıçrayınca yangın büyüdü. Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin yanısıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait sulama araçları da yangın söndürme çalışmalarına takviye olarak katıldı. Yangının bir türlü söndürülememesi üzerine ise bu kez devreye Çuvik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı toplumsal olaylarda kullanılan TOMA'lar girdi. TOMALAR ve İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası üzerine yangın daha da büyümeden söndürüldü. Yangında ölen yada yaralanan olmazken, büyük maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Tomalar İtfaiye ile Birlikte Yangına Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement