Dostluk Maçı Dostça Bitti: 3-3 - Son Dakika
Güncel

Dostluk Maçı Dostça Bitti: 3-3

Dostluk Maçı Dostça Bitti: 3-3

Tokat Adliye Spor ile Zile Adliye Spor arasında oynanan Dostluk Maçı'nda dostluk kazandı.

25.03.2014 14:29

Her iki takımın da kıyasıya mücadele ettiği maç, 3-3 berabere bitti.

21 Mart 2014 Cuma günü Tokat Ay-Yıldız Halı Saha'da oynanan Dostluk Maçı, renkli görüntülere sahne oldu. Büyük bir özveri ile mücadele eden her iki takımın oyuncuları ellerinden geleni yaptılar. Tokat Adliye Spor; maça Özgür METİN, Erhan ÖZKAN, Üzeyir GÜLSOY, Serkan ÇINAR, Doğan YILDIRIM, Muhammed Ali AKYEL ve Kaleci Ali GÜZEL'den oluşan kadro ile çıktı. Tokat Adliye Spor Kulüp Başkanı Özkan GÜLTEKİN, Teknik Direktör Ercan ADALI ve Sportif Teknik Direktör Mehmet KARAKUŞ karşılaşmayı bizzat izlediler.

Dostluk maçında Tokat Adliye Spor'un rakibi olarak sahaya çıkan Zile Adliye Spor'un kadrosunda ise, Özay YILDIRIM, Yücel ERTAŞ, Mustafa GÖZDEMİR, Gültekin AKÇAY, Ramazan KELEBEK, Yasin BULUT ve Kaleci İhsan KABABEL yer aldılar. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta, Zile Adliye Spor Kulüp Başkanı Mustafa DEMİRCAN ile Teknik Direktör İbrahim BOZDAĞ'ın zaman zaman verdiği taktikler sayesinde Zile Adliye Spor, maçın ilk yarısını 3-2 önde bitirdi. İkinci yarıda oyuna asılan Tokat Adliye Spor, Üzeyir GÜLSOY'un son dakikada attığı gol ile beraberliği yakaladı. Ve maç 3-3 sona erdi.

Maçın gollerini ise, Tokat Adliyesi Spor'dan Üzeyir GÜLSOY (2) ve Özgür METİN (1) atarken, Zile Adliyesi Spor'dan ise Mustafa GÖZDEMİR (1), Özay YILDIRIM (1) ve Gültekin AKÇAY (1) attılar.
Maçın sonunda her iki ekibin oyuncuları ve teknik adamlarına Tokat Adliyesi Lokalinde pide ikramında bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dostluk Maçı Dostça Bitti: 3-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement