Dünyanın Hediyelikleri İzmir'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Dünyanın Hediyelikleri İzmir'de Buluştu

Dünyanın Hediyelikleri İzmir\'de Buluştu

Fuar Alanı'nda 210 firmanın vitrinlerinde yüzlerini güldürecekleri sahiplerini bekliyor.

16.12.2011 15:37

İzmir, Türkiye ve dünyanın değişik ülkelerinde üretilen binlerce hediyelik eşyaya İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda ev sahipliği yapıyor. Yüzlerce marka ve kişiye özel binlerce hediyelik, 210 firmanın vitrinlerinde yüzlerini güldürecekleri sahiplerini bekliyor. Masal kahramanlarıyla açılan SOUVENIR 2011 22. Hediyelik Eşya Günleri yılsonuna kadar sürecek. Hediye verirken alınan zevki, hediye ararken de yaşamak isteyenleri Kültürpark'a davet eden Gençiz Fuar Genel Müdürü Osman Gençer, organizasyonu her yıl olduğu gibi bu senede binlerce Egelinin ziyaret etmesini beklediklerini söyledi.

İzmir ve Egelilere yeni yıl hediyelikleri için zengin alternatifler sunan SOUVENIR 2011 22. Hediyelik Eşya Günleri İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İzmir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu, İZFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Gülerman, Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, FTS Genel Müdürü Mehmet Rıdvan Çizmeci, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, hediyelik sektörünün önde gelen firma temsilcileri ile bazı masal kahramanları törende hazır bulundu. Törende konuşan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer hediyelik eşyada son noktanın Kültürpark'ta görülebileceğini vurguladı. Gençer, "Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanındaki hediyelik eşyaları, İzmir ve Egede yaşayanları mutlu etmek için İzmir Uluslararası Fuar Alanı'na taşıdık. 210 kurumsal hediyelik firması sektörde geldikleri son noktayı vitrinlerine taşıdıkları ürünlerle ortaya koydular. Çarpıcı fikirlerle üretilen, hediye verenini daima hatırlatacak hediyelikler bu alanda. Gerek özel yapım armağanlar, gerekse yüzlerce markadan binlerce ürün, görülmeye ve hediye edilmeye değer nitelikteler. Zamanı, konumu ve ulaşım kolaylıklarıyla oldukça büyük avantajlara sahip olan Hediyelik Eşya Günleri, hediye verirken aldığı zevki, hediye ararken de yaşamak isteyenler için önemli fırsatlar sunuyor. Bir masalsı mutlulukları daha hep birlikte yaşamak için organizasyonumuzu masal kahramanlarımızla birlikte açıyoruz"dedi. İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ile İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu İEF ve Mermer fuarlarının ardından en fazla ziyaretçinin ilgi gösterdiği organizasyonun 22 yıldır sürmesinin önemli olduğunu vurguladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Dr. Sırrı Aydoğan yaptığı konuşmada Hz. Muhammed'in (s.a.v) "Hediyeleşin, çünkü hediye, sevgiyi artırır, düşmanlığı giderir" dediğini hatırlattı.

Törene katılan davetliler kurdele kesilmesinin ardından hediyelik eşya standlarını ziyaret etti. Gerek kişiye özel gerekse markalı binlerce ürünün yer aldığı Hediyelik Eşya Günleri, ilk günden yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, ürünlerin bolluğu nedeniyle memnuniyetlerini dile getirirken, firma sahipleri de ilk günden karşılaştıkları ilgi karşısında mutluluklarını dile getirdiler.

16 Aralık'ta açılan SOUVENIR 2011 22. Hediyelik Eşya Günleri 31 Cumartesi akşam saatlerine kadar sürecek. Organizasyon her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki etkinlik 16 gün sürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyanın Hediyelikleri İzmir'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement