"Eğitim İş Alanında da En Önemli İhtiyaçtır" - Son Dakika
Güncel

"Eğitim İş Alanında da En Önemli İhtiyaçtır"

"Eğitim İş Alanında da En Önemli İhtiyaçtır"

Halit İnci, Trabzon'dan Sakarya'ya atanan İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'yı makamında ziyaret etti.

13.02.2012 15:28

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte; Trabzon'dan Sakarya'ya atanan İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'yı makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci; beraberindeki Başkan Yardımcıları İrfan Püsküllü, Enver Boz ve Yönetim Kurulu üyesi Ünal Ülkü ile birlikte Trabzon'dan Sakarya'ya atanan İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'yı makamında ziyaret ederek; "hayırlı olsun, ilimize hoş geldiniz" dileklerinde bulundu.

İŞADAMLARININ UFKUNU AÇACAK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Eğitimin normal hayat dışında iş hayatında da önemli bir ihtiyaç ve kuruluş olduğunu dile getiren MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; "Sakarya'da daha kaliteli eğitime ihtiyaç var. Sanayicimizin yetişmesi ve meslek edinmesinde eğitim çok önemlidir" dedi. MÜSİAD Sakarya Şubesi hakkında bilgi veren Başkan Halit İnci; "MÜSİAD Sosyal projeler içerisindedir. Biz MÜSİAD olarak, işadamlarının ufkunu açacak seminer ve çalışmalar yapıyoruz" dedi.

TÜRKİYE'DE KALİTELİ İNSAN MESLEK ADAMLARI YETİŞİYOR

MÜSİAD gibi, sivil toplum örgütleriyle iş birliği yaparsak; eğitimde daha hızlı, kaliteli ve verimli çalışmalar yapılabileceğini dile getiren Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı; "Hızlı gelişen ülkede, daha kaliteli üretim ve rekabet edebileceğimiz kaliteli insan meslek adamları yetişiyor. Bizde okul öncesinden başlayarak, üniversiteye kadar bu eğitimi sürdürüyoruz. MÜSİAD'ın sosyal verimlilik alanında, bizlerle ortak çalışmalar yapma mesajını aldım. Buda bizi çok memnun etmiştir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Eğitim İş Alanında da En Önemli İhtiyaçtır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement