Eğitimcilerden Seydişehir Belediye Başkanı Teşekkür Plaketi Yağdı - Son Dakika
Güncel

Eğitimcilerden Seydişehir Belediye Başkanı Teşekkür Plaketi Yağdı

Eğitimcilerden Seydişehir Belediye Başkanı Teşekkür Plaketi Yağdı

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a eğitime verdiği destek için eğitimcilerden destek yağıyor.

17.01.2013 14:54  Güncelleme: 12:56

Çavuş Ortaokulu ve Kigeder Derneği Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret ederek plaket takdim ettiler.

Ziyarette Çavuş Ortaokulu Müdürü Yavuz Yel, Müdür yardımcısı Murat Koçak, KİGEDER Yönetim Kurulu Üyesi ve İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatih Mehmet Hatipoğlu, KİGEDER Yönetim Kurulu Başkanı eğitimci-yazar Muhammet Burak Olgun, Belediye Genel Koordinatörü İsmail Saylam hazır bulundular.

Ankara'da geçen 36 yıllık bürokrasi yaşamı boyunca eğitimi her zaman öncelikleri arasına alan Abdulkadir Çat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada:" Eğitim, öğretim hayatımıza yapılan yatırımlar T.C. Devletinin temelini teşkil edecek ve aynı zamanda gençlerimizin ilim irfan sahibi olmalarını sağlayacaktır. Belediyelerin görevi geçmişte olduğu gibi sadece yol, su ,kanalizasyon hizmetleri ile sınırlı değil. Yaptığımız hizmetlerde sosyal,kültürel ve eğitim yönünden alt yapının oluşmasına katkı sağlamanın ilçemizin geleceğine önemli bir yatırım olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle okullarımızın fiziki ve teknik ihtiyaçlarının giderilmesi her zaman önceliklerimiz arasında olmuştur. Seydişehir Belediyesi olarak tüm okullarımızla naçizane,elimizdeki imkanları paylaşmaya gayret gösteriyoruz. Eğitim ve öğretime yaptığımız katkılardan dolayı Çavuş Ortaokulu ve KİGEDER Derneği tarafından ödüllendirilmek bizleri son derece mutlu etti. Buradan Çavuş Ortaokulu Müdür ve Yöneticilerine, öğretmenlerine yüksek ahlaklı ,ilim irfan sahibi, hayırlı ve eğitimli nesillerin yetişmelerine vesile oldukları için teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Seydişehir'deki çocuklarımızın kişisel yönden gelişimlerinin sağlayan, moral ve motivasyon desteği veren KİGEDER Derneği, kuruluşundan itibaren ilçemizde önemli bir eksikliği gidermiştir.Mevcut imkanlarımızla Seydişehir'deki sosyal, kültürel,eğitim dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içerisinde çalışmaya gayret ediyoruz.KİGEDER'in gelecekte gençlerimizin hayatına yeni ufuklar açacağına ,eğitim ve öğretim yaşamına önemli katlılar sağlayacağına inanıyorum.Üniversite öğrencilerimize verdikleri burs olanakları için teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi.

Çavuş Ortaokulu Müdürü Yavuz Yel ise Seydişehir Belediye Başkanı olarak eğitime yaptığınız yatırımlar ve katkılar için çok teşekkür ederiz. Bizim gibi kırsal bölgelerin ihtiyaçları sizler gibi yerel yönetimlerin eğitime verdiğiniz hassasiyet sayesinde karşılanıyor"dedi.

KİGEDER yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Burak Olgun ise " Ben babamı 1998 yılında feci bir trafik kazasında kaybettim. Ankara Üniversitesi'ni kazandığımda kayda giderken, kara kara bu pahalı şehirde nasıl okuyacağımı düşünüyordum. O dönem mezun olduğum Seydişehir Anadolu Lisesi'nin müdürü ve şu anda da Dernek Başkan Yardımcımız Sn. Fatih Mehmet HATİPOĞLU'nun da yönlendirmeleri ile Ankara'daki "Seydişehir Okutma ve Yardım Derneği" ile tanıştım. Seydişehir Belediye Başkanımız Sn. Abdulkadir ÇAT Bey o dönemde Seydişehir Okutma ve Yardım Derneği'nin Başkanıydı. Tüm Seydişehir evlatları gibi sağ olsunlar bize de sahip çıktı. Üniversite hayatım boyunca Başkanımızın ve Derneğimizin bursu sayesinde biraz daha rahat nefes aldık. Hafta sonları derneğimizde buluşarak kaynaştık,dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaştık. Yeri geldi başkanımız kendi elleriyle yemekler yaptı.Ankara'dayken Seydişehir'imizin hasretini, Derneğimizin ve Başkanımızın sayesinde bir nevi gidermiş olduk. O dönemler benim gibi babası, anası olmayan ihtiyaç sahibi öğrenci arkadaşlarla bir araya geldikçe, Başkanımız Sn Abdulkadir Çat'ın ve Derneğimizin yaptığı çalışmaların değerini çok daha iyi anlıyordum.Aldığım bursların karşılığını nasıl vereceğimi artık çok iyi biliyordum. Değerli Başkanımız sağ olsun bize ufuk açtı. Hep almanın değil, vermenin de gücünü ve kıymetini öğretti. Şimdi biz Başkanımızdan devraldığımız bu görev ve sorumlulukla, öncelikle kendi memleketimizde bulunan başarılı ve ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza ufak da olsa bir katkı sağlamak amacıyla çalışmaya devam ediyoruz. Hiç kimseden tek kuruş bağış almadan tamamen dernek tüzüğümüzde bulunan faaliyetler doğrultusunda düzenlediğimiz seminer ve eğitimlerle kaynağını yarattığımız burs çalışmalarımız da inşallah artarak devam edecek. Ben değerli Belediye Başkanımız Sn Abdulkadir Çat'a öncelikle ilçemize ve bu ilçenin evlatlarına yaptıkları değerli katkılarından dolayı tekrar teşekkür ediyor ve sonsuz şükranlarımızın göstergesi olarak bu teşekkür plaketini kendilerine sunuyorum" diyerek düşüncelerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitimcilerden Seydişehir Belediye Başkanı Teşekkür Plaketi Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement