Eğitimli Karga Başkanı Şaşırttı - Son Dakika
Güncel

Eğitimli Karga Başkanı Şaşırttı

Eğitimli Karga Başkanı Şaşırttı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.

20.08.2013 11:11

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ziraat Odası Başkanı Recep Erol'un davetinde Çoban cinsi yavru köpek Pamuk'a ilgi gösterdi. Akgün'ün Pamuk'a olan ilgisini gören mahalleliler ortaya bir de eğitimli karga Reis'i çıkartınca başkan şaşkına döndü.

AKGÜN'ÜN ELİNDEN ZİYAFET

Hasat Bayramı dolayısıyla Ziraat Odası Başkanı Recep Erol'un Karaağaç'ta verdiği davete katılan Başkan Akgün, burada çoban köpeği Pamuk'a ilgi gösterdi. Henüz 3 aylık olan Pamuk'u besleyen ve onunla oyunlar oynayan Başkan Akgün'ün hayvan sevgisini bilen diğer davetliler, köylerinde eğitimli bir karganın olduğunu söyleyince, Akgün ve beraberindeki heyet karganın sahibi Cengiz Şener'in evinin yolunu tuttu.

ISLIKLA EĞİTTİ

Yaklaşık 3 ay önce yaralı olarak bulduğu kargayı besleyerek iyileşmesini bekleyen Şener, Akgün'e eğitimli kargasının hikayesini anlattı. Karganın iyileşmesine rağmen restoranı terk etmemesi üzerine onu eğitmeye karar verdiğini söyleyen Şener, ıslığıyla verdiği komutlar ile Reis'e bir de gösteri yaptırdı. Karaağaç Mahallesi'nde köftesiyle meşhur bir restoran işleten Şener, sırf Reis'i görmeye gelen yeni müşteriler kazandığını anlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitimli Karga Başkanı Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement