Elazığ - Chp'li Koşal: "Türkiye'yi Yönetenler Boğazlarına Kadar Çamura Batmışlardır" - Son Dakika
Güncel

Elazığ - Chp'li Koşal: "Türkiye'yi Yönetenler Boğazlarına Kadar Çamura Batmışlardır"

Elazığ - Chp\'li Koşal: "Türkiye\'yi Yönetenler Boğazlarına Kadar Çamura Batmışlardır"

Elazığ'da Bulunan CHP Milletvekillerinden Ali Koşal, Türkiye'nin İyi Yönetilmediğini İleri Sürerek, "türkiye Şu Anda Uçurumun Kenarında ve Türkiye'yi Yönetenler de Boğazlarına Kadar Çamura Batmışlardır" Dedi.

23.08.2010 15:43

ELAZIĞ'da bulunan CHP milletvekillerinden Ali Koşal, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini ileri sürerek, "Türkiye şu anda uçurumun kenarında ve Türkiye'yi yönetenler de boğazlarına kadar çamura batmışlardır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın miting düzenleyeceği Elazığ'a gelen Zonguldak Milletvekili Ali Koşal, Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, Çorum Milletvekili Derviş Gündoy, Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Zonguldak Milletvekili Ali Koşal, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini iddia ederek, hükümeti eleştirdi. Koşal, şunları söyledi:

"Türkiye şu anda uçurumun kenarında ve Türkiye'yi yönetenler de boğazlarına kadar çamura batmışlardır. Bütünüyle yolsuzluklar, arsızlıklar, sahte faturacılık, kalpazanlık ve insanları korkutma, ezme, hor görme, insanlarımızı yurttaşlıktan ümmetliğe doğru sürükleme ve muhtaç hale getirme yani tümüyle kendi amaçları doğrultusunda çalışma anlayışı vardır Türkiye'yi yönetenler tarafından. Bugün Türkiye'yi yönetenler AKP iktidarı ve onun Başbakan'ı aslında Türk insanının mutluluğu ve refahı için değil, ne yazık ki başta kendisi olmak üzere yandaşlarının mutluluğu ve refahı için büyük bir mücadele içindedir. ve esas amaç da Türkiye'yi bölmek, parçalamak, zayıflatmak ve böylece de yönetimini sistemini değiştirmektir"

Koşal, Elazığlılarından 12 Eylül referandumunad hayır oyu vermelerini istedi. Bu arada Türkiye Değişim Hareketi Elazığ İl Başkan Yardımcısı Aziz Hıdır Doğan, yarın Kılıçdaroğlu'nun düzenleyeceği mitingde 15 kişiyle birlikte CHP'ye katılacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ - Chp'li Koşal: 'Türkiye'yi Yönetenler Boğazlarına Kadar Çamura Batmışlardır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement