Engelli Oğlunu Döven Babadan Pişkin Savunma: Sanki Adam Öldürdük - Son Dakika
Güncel

Engelli Oğlunu Döven Babadan Pişkin Savunma: Sanki Adam Öldürdük

Ordu'da engelli oğlunu dövdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan baba, gazetecilerin "Neden dövdünüz?" sorusuna "Ne vurması ya, kim diyor onu? Sanki adam öldürdük" şeklinde yanıt verdi.

21.09.2018 15:16  Güncelleme: 15:45

Ordu'nun Altınordu ilçesinde engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum oğlunu döven baba adliyeye sevk edildi. Babanın bu sırada gazetecilerin sorusu üzerine, "Ne vurması ya, kim diyor onu? Sanki adam öldürdük" demesi ise dikkat çekti.

DEHŞET ANLARI CEP TELEFONU İLE KAYDEDİLDİ

Olay, Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi 572. Sokak'ta meydana geldi. Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, yediği dayak sebebiyle tekerlekli sandalyesinden düştüğü gözlenen yüzde 90 konuşma ve engelli oğlunu dövmeye devam eden Ali Çiçek'e (65) bir vatandaşın engel olmaya çalıştığı görülüyor.

Engelli Oğlunu Döven Babadan Pişkin Savunma: Sanki Adam Öldürdük

EKİPLER, CANİ BABAYI GÖZALTINA ALDI

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Yusuf Çiçek (33) isimli engelli oğlunu ayakkabı ile döven babayı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan baba, adliyeye sevk edildi.

Engelli Oğlunu Döven Babadan Pişkin Savunma: Sanki Adam Öldürdük

OLAYI İNKAR ETTİ

Bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine Ali Çiçek'in "Ne vurması ya, kim diyor onu? Sanki adam öldürdük" demesi dikkat çekti.

Engelli Oğlunu Döven Babadan Pişkin Savunma: Sanki Adam Öldürdük
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli Oğlunu Döven Babadan Pişkin Savunma: Sanki Adam Öldürdük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • yusuf: akrabamla evlıyım cocugumda gayet saglıklı sacma sapan konusmayın kader dıye bırsey var bire cahıller bıre ahmaklar 2 9 Yanıtla
  • Duacı : Ulan vicdansızlar...yabancı ülkede yaşamaktansa türkiyemizde yaşarım daha iyi...türkiye yi karalayanlar vicdansızdır..isteyenler camiye gidiyor isteyenler kiliseye..var mı TÜRKİYEMİZ gibi güzel bir ülke 5 5 Yanıtla
  • VATANDAŞ: Eğitim şart............. 8 2 Yanıtla
    Emre: Ne eğitimi lan sizde kalıplaşmış aynı kelimeleri söyleyip duruyorsunuz sanki eğitim alan şiddet uygulamiyor 12 0
  • -------------: ÇOCUGU KORUMA ALTINA ALIN YAZIKTIR 8 0 Yanıtla
  • .: Allah ıslah eylesin seni 8 0 Yanıtla
  • Başak : Bu insan baba olamaz... 7 0 Yanıtla
  • Bursalı: onun verdiği cevaba istinaden bizde onu o şekilde dövelim bakalım dediği gibimi 7 0 Yanıtla
  • çalısanlara: enflasyon zammı gelmeli valla çok kötü devir yetmiyor 6 0 Yanıtla
  • benim babam almanyadan emekli: ben almanyada işssizlik parası alıyorum türkiyede yiyiorum varya siz keriz gibi çalışın asgari ücrete 4 ay aldığım parayı anca 4 ayda çalışarak kazanırsınız ben se yatarak alıyorum o parayı ahahahhaha nasıl geçiniyorsunuz oğlum 1600 liraya birde ne cesaret evleniyorsunuz kirada bir de ahahhahaha vallahi varya gülmekten karnıma ağrı giriyor.sizin 1600 liralık maaşınız 1 aylık çalışmanız o yorgunluğunuz .benim 1 haftalık harçlığımdan bile az ahahahahahha 1 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement