Enişteye Boşanma Kurşunu - Son Dakika
Güncel

Enişteye Boşanma Kurşunu

Enişteye Boşanma Kurşunu

Boşandığı Eşinin Kardeşleri Tarafından Sokak Ortasında Vuruldu.

14.02.2011 15:33

Şanlıurfalı 22 yaşındaki Mehmet Çakar, bir yıl evli kaldıktan sonra geçen hafta boşandığı eşinin kardeşleri tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Sevgililer Günü'nde pompalı tüfek ile vurulan Çakır ağır yaralanırken, olay sonrası kaçan saldırgan kayınbiraderler ise aranıyor.Olay, öğle saatlerinde Selçuklu Mahallesi 3932. Sokak'ta meydana geldi. Besicilik yapan Mehmet Çakar, 1 yıl önce görücü usulüyle 22 yaşındaki İffet Balandır ile evlendi. Ancak, bir türlü anlaşamayan ve bir süre sonra ayrılan çift, yakınlarının araya girmesine rağmen barıştırılamadı. Genç kadın baba evine dönerken, Mehmet Çakar ise Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Geçen hafta görülen duruşmada mahkeme heyeti şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle çifti boşadı.

'KARDEŞİMİZİ NASIL BOŞARSIN' KURŞUNU

Geçen hafta boşanan Çakar, öğle saatlerinde Selçuklu Mahallesi'nde, kayınbiraderleri Ali ve Selami Balandır kardeşler ile karşılaştı. Eski enişteleri ile tartışan Balandır kardeşler, 'kardeşimizi nasıl boşarsın' diye bağırdıktan sonra, yanlarında bulunan pompalı tüfek ile Çakar'a ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar ile göğsünden ve bacaklarından yaralanan Çakar çağrılan ambulans ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürülürken, saldırgan kayınbiraderler ise kayıplara karıştı.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Çakar, hayati tehlikesi bulunduğu için yoğum bakım ünitesine alınırken, olayı duyan çok sayıda yakını da hastaneye akın etti. Polisin de geniş güvenlik önlemi aldığı hastane bahçesinde, saldırgan kardeşlere ateş püsküren Çakar'ın yakınları, "Mehmet, anlaşamayınca eşiyle boşandı. Kim araya girdiyse bir türlü barışmadılar. En sonunda mahkeme kararıyla bunlar boşandılar. Şimdi kızın kardeşleri gelip damadı kurşunlayıp yaraladılar. Biran önce yakalanarak cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.Saldırıyla suçlanan ve gidebilecekleri yerlerde bulunamayan Balandır kardeşleri yakalamaya çalışan polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Enişteye Boşanma Kurşunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement