Erciyesspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Erciyesspor'da Hedef 3 Puan

Erciyesspor\'da Hedef 3 Puan

Geçtiğimiz 2 sezon boyunca Gençlerbirliği'nin teknik patronluğunu da yapan Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, konuk ekiple oynayacakları karşılaşma öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği'ne bakıldığında üç haftada gayet...

21.11.2013 18:44

Geçtiğimiz 2 sezon boyunca Gençlerbirliği'nin teknik patronluğunu da yapan Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, konuk ekiple oynayacakları karşılaşma öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği'ne bakıldığında üç haftada gayet iyi sonuçlar aldılar; özellikle Mehmet Özdilek geldikten sonra. Zaten oradaki oyuncu grubu ile ben iki sezon birlikte çalıştım. Bu hafta bizim adımıza çok önemli bir karşılaşma. Çünkü bu karşılaşmadan galip geldiğimiz takdirde rakibimizle olan puan farkını bire indireceğiz. Aynı zamanda diğer takımlarla olan puan farkı da böylece azalmış olacak. Onun için bu maçı mutlaka almak durumundayız. Elazığspor maçı bizim için ne kadar önemliyse de, Gençlerbirliği maçı da o kadar önemli. Üç puan alabilmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz şeklinde konuştu.

Çapa, Turgay Bahadır'ın sakatlığıyla ilgili olarak da, Turgay ilk geldiğinde de söylemiştim. Türkiye'de bazı şeyler farklı şekilde değerlendiriliyor. Unutmamamız lazım ki Turgay bir yıldır sakatlığından dolayı top oynayamıyor. Yaklaşık üç haftadır da takımla idmanlara çıkmaya başladı. Biz gerek medyaya, gerekse kendi yöneticilerimize bile zaman zaman anlatmakta güçlük çekiyoruz. Bir futbolcu bu kadar uzun süreli sakat kaldığı zaman iki ay takımla birlikte çalıştıktan sonra kısa kısa zamanlarla eski temposunu yakalayabilir. Daha zamanı var, ama anlatmakta güçlük çekiyoruz. Turgay henüz hazır değil. Biz hem Turgay'ı kazanmak, hem de takıma katkı sağlamasını istiyoruz. Ama bunu doğru zamanda yapmak istiyoruz. O açıdan Turgay bize ilk yarıda bir fayda sağlayamayacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyesspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement